- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Liepzing ve shalke kesin alır dedim oran korkuttu bazen hak ediyorum galiba :)demek ki kupa maçlarına alman ligine maç almak sakat dünde yattık kardeşim
Liepzing ve shalke kesin alır dedim oran korkuttu bazen hak ediyorum galiba :)demek ki kupa maçlarına alman ligine maç almak sakat dünde yattık kardeşim
Papara ile yatırdım ben demobil odeme isleri hep sakat yatiran icinde site icinde normal yatirimlardan dogan kazanclarda sikinti yapmazlar oyle diye dusunuyorum
Mobil muhabbeti sakag dedigi gibi yoksa Lucky den cok cektim sorun olmaz bencemobil odeme isleri hep sakat yatiran icinde site icinde normal yatirimlardan dogan kazanclarda sikinti yapmazlar oyle diye dusunuyorum
alırsın paranı sorun olmazPapara ile yatırdım ben de
Sabah cekersin ;)Papara ile yatırdım ben de
Abi iyi kazandim birazda yeni konuyla gececiler için bi rolling yapicam bu kez şansımız tutar insallah rollingde olmuyor peksuat katlarsın sen onu :)
20 bin ödemediler miLuckybet'drn oynadım geçen yaptığı şey korkuttu ama sorunsuz geçer inşallah
Ödemediler20 bin ödemediler mi
Chargeback yapmış eleman heralde öyle konuşuluyorduÖdemediler
valla yakışır ben buradayım olanda destek verir sanırımAbi iyi kazandim birazda yeni konuyla gececiler için bi rolling yapicam bu kez şansımız tutar insallah rollingde olmuyor pek
barışh sende yarın ufak bir rolling dene bence gündüz filan olabilir kardeş durumun müsaitse 100 150 ile başlar bir kısmını forumdaki arkadaşlarla paylaşırsın sanada yakışırSaat 10-22 arasıymış çekim bu kötü oldu ya
Şuradan çekim yapsam gece nba için yapardık ama yarın gece bakalımbarışh sende yarın ufak bir rolling dene bence gündüz filan olabilir kardeş durumun müsaitse 100 150 ile başlar bir kısmını forumdaki arkadaşlarla paylaşırsın sanada yakışır
gece gündüz farketmez niyetine gir yeter tekrar kazananlara tebrikler @suat1207 rollinge desteğe şimdi kıralım bu gece şeytanın bacağınıŞuradan çekim yapsam gece nba için yapardık ama yarın gece bakalım