Oran sarti varmiydi onun? Hafta sonu sabir kuponu yapalim istersen?%99 freebet olarak geliyor iade bide onu oynamak var
Oran sarti varmiydi onun? Hafta sonu sabir kuponu yapalim istersen?%99 freebet olarak geliyor iade bide onu oynamak var
Yarın kaybederim ben onuOran sarti varmiydi onun? Hafta sonu sabir kuponu yapalim istersen?
Porto benfica liverpool bayern manu club brugge felan iyi maclar var aslindaYarın kaybederim ben onu
Başakşehir geliyor aklıma sabır kuponu diyince 2 haftadır mahvetti biziPorto benfica liverpool bayern manu club brugge felan iyi maclar var aslinda
oda doğru, bu messi varken cok problemli bu maclar 0/1 veya 1/1 de olur liverpol maci barcelona deplasmanda pek iyi degil. evinde iyi . gerçi liverpol oynadı topu ama messi varsa herşey olur ya:d%99 freebet olarak geliyor iade bide onu oynamak var
Basak a bu hafta hic kimse oynamicak ve yencekler :)Başakşehir geliyor aklıma sabır kuponu diyince 2 haftadır mahvetti bizi
Valla fark atacağını bilsem yine oynamam o akbilcilereBasak a bu hafta hic kimse oynamicak ve yencekler :)
Suraya bak oynasam gelmez bu nedir ya1den1 icimden gecen hadi bol sans
Suraya bak oynasam gelmez bu nedir ya
Kazanmanın tek yolu oynamamakBenimde içimden geçmişti 2si arasında kaldım oynamadım geldi