desteği beklıyoruz bakalım henuz snuclanmadıHocam günaydın gece görmedim mesajı.sonuc nedir ? @Nothingman haklısın zaten alırsın ödemeyi de merak ettim
İyi bari sabırla beklemissin.Daha önce de aynı şikayet olmuştu diye hatırlıyorumdesteği beklıyoruz bakalım henuz snuclanmadı
Çok iyiydi canlı izledim. Cisse ve tiserland boş kaleye atamadilar . Cisse ve Samatta da karşı karşıya atamadilardünkü fener macı aşırı zevkli değil miydi beyler bana mı öyle geldi yoksa ?
Can yakmış gibi geçmiş olsun dayı :( Ama West Ham'ın son gol izlenmeye değer. Yani 1000 kere öyle vursa 1 i tam o noktaya giderdiBir de adi bi İngiliz takımı vardı Tottenham,, 3-0 dan maçın 3-3’e gelmesi ne demek,, Hiç bir açıklama bulamıyorum,,
Akşam bi izleyeyim kardeşim, maçı izlemedim açıkçası, ama akşam merak ettim o gole bakayım :)Can yakmış gibi geçmiş olsun dayı :( Ama West Ham'ın son gol izlenmeye değer. Yani 1000 kere öyle vursa 1 i tam o noktaya giderdi
Akşam bi izleyeyim kardeşim, maçı izlemedim açıkçası, ama akşam merak ettim o gole bakayım :)
79 da keanenin direkten dönen topu dönüm noktası aslındaAkşam bi izleyeyim kardeşim, maçı izlemedim açıkçası, ama akşam merak ettim o gole bakayım :)
İzledim şimdi inanılmaz bi gol atmış,, Golden hemen öncede Tottenham yüzde yüz gol kaçırmış,,
Aynen bale net kaçırmışİzledim şimdi inanılmaz bi gol atmış,, Golden hemen öncede Tottenham yüzde yüz gol kaçırmış,,
Ekli dosyayı görüntüle 66949
Aynen ya sol ayağı ile kalecinin sağ tarafına bırakmış, top yandan ağuta çıkmış:(Aynen bale net kaçırmış
Solak hâlbukiAynen ya sol ayağı ile kalecinin sağ tarafına bırakmış, top yandan ağuta çıkmış:(