Seni mağdur eden uyku @mosquitos42 değil.bak magduriyet var diyorum sen orayı okumuyosun bile ne burcusun sen akrep mi ? niye bu kadar dik kafalısın
Seni mağdur eden uyku @mosquitos42 değil.bak magduriyet var diyorum sen orayı okumuyosun bile ne burcusun sen akrep mi ? niye bu kadar dik kafalısın
dede saat belirtilmedi ancak pekalaa .. ilk kuponuda sinerjiyle rahat getirmiştik ama neyse .. @mosquitos42 özür diliyorum sizlerden bir daha kesinlikle tartışmalara girmiyeceğim .. hakaret de etmiceğim kimseye @ByBalSeni mağdur eden uyku @mosquitos42 değil.
diğer hesabından gir, bir daha aynı şeylerle gelme. Emin ol bu son af senin için.dede saat belirtilmedi ancak pekalaa .. ilk kuponuda sinerjiyle rahat getirmiştik ama neyse .. @mosquitos42 özür diliyorum sizlerden bir daha kesinlikle tartışmalara girmiyeceğim .. hakaret de etmiceğim kimseye @ByBal
Teşekkür ederim dedecim . eksik olmadiğer hesabından gir, bir daha aynı şeylerle gelme. Emin ol bu son af senin için.
yok dede boşa kavga cıktı.bosuna modumuzun da kalbini kırdılar.Zaten biz herkese dagıtalım diye böyle bir etkinlik yaptık.Ayrıca orda cıkmayan arkadaslara da özelden zaten atcaktım ama daha anlamadan dinlemeden kavga cıktı.Ayrıca o bakiyeden 500 lira da ayırmıstık bir etkinlik icin.neyse artık ben sadece mosquitos dan özür diliyorum adamın durduk yere canının sıktık@BuzHokeyci ve @mosquitos42 birisi rollingi duzenleyen diğeri organize eden kişiler, ceplerine bir kuruş girmedi bu işte. Kural ne ise onu uyguladı mod. Boyle davranırsanız forumda rolling apacak insanlarıda bulamazsınız, küstürürsünüz. adam paramla rezil oldum diye düşünüyordur muhtemelen.
senin özür dilemeene gerek yok . Bu ne ilk ne de son olacak her rollingde olacak olan şeyler.yok dede boşa kavga cıktı.bosuna modumuzun da kalbini kırdılar.Zaten biz herkese dagıtalım diye böyle bir etkinlik yaptık.Ayrıca orda cıkmayan arkadaslara da özelden zaten atcaktım ama daha anlamadan dinlemeden kavga cıktı.Ayrıca o bakiyeden 500 lira da ayırmıstık bir etkinlik icin.neyse artık ben sadece mosquitos dan özür diliyorum adamın durduk yere canının sıktık
3 ay önce kiloluydum mertt konu açılınca üstüme fazla geldiler söyledim bunda kötü bi durum mu var ? ayrıca evet dövmeyi geçen ay yaptımbana attığın video'da dövmeli değildin. burda boyun falan uzun. etiketlemişsin. ona istinaden yazdım. attığın video ile suratını karalayıp attığın resim ile alakan yok. kız kardeşini niye böyle bi olaya rezil ettin onu anlamıyorum. yazık diyorum. yazmayacaktım. @tkanka
ben namussuz degilim arkadaşım kız kardeşimi alet edeyim .Sal dım bu konuyu artık zaten.bana attığın video'da dövmeli değildin. burda boyun falan uzun. etiketlemişsin. ona istinaden yazdım. attığın video ile suratını karalayıp attığın resim ile alakan yok. kız kardeşini niye böyle bi olaya rezil ettin onu anlamıyorum. yazık diyorum. yazmayacaktım. @tkanka
mail yoluyla iletişim kur. şimdi mesajını yanıtladan mesaj gönderiyorum.3 ay önce kiloluydum mertt konu açılınca üstüme fazla geldiler söyledim bunda kötü bi durum mu var ? ayrıca evet dövmeyi geçen ay yaptım
boşver ya mert pekala . sen hoşgeldin bu aradamail yoluyla iletişim kur. şimdi mesajını yanıtladan mesaj gönderiyorum.
:)bana attığın video'da dövmeli değildin. burda boyun falan uzun. etiketlemişsin. ona istinaden yazdım. attığın video ile suratını karalayıp attığın resim ile alakan yok. kız kardeşini niye böyle bi olaya rezil ettin onu anlamıyorum. yazık diyorum. yazmayacaktım. @tkanka
Fenerbahce Caner erkini almıs. Bugun den itibaren fenerbahceliligimi rafa kaldırıyorum yeryuzunde senin kadar yuzsuz halsiyetsiz serefsiz bi takım daha yok abv baskan senin!!
Valla yüzsüz fenerbahçemi canermi ikiside bence sende haklısınFenerbahce Caner erkini almıs. Bugun den itibaren fenerbahceliligimi rafa kaldırıyorum yeryuzunde senin kadar yuzsuz halsiyetsiz serefsiz bi takım daha yok abv baskan senin!!
Abi mesele o degil basarılı olsalar bile bu adamların Kadıkoy de ki butun maclarında tribundeydim ben bu yuzsuzluk tur serefsizlik tirEskileri toplama merakı heralde fedarasyonun açıkladığı limitlerle alakalı olmalı çünkü başka bir izahı yok, GS de arda yı aldı dur bakalım ne olacak.
Abi mesele o degil basarılı olsalar bile bu adamların Kadıkoy de ki butun maclarında tribundeydim ben bu yuzsuzluk tur serefsizlik tir