- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
umreden gelen yakınlarına dayıdan kral cümle :)
umreden gelen yakınlarına dayıdan kral cümle :)
Yine FB ile ilgili bi makara yaptın sandım. başlığı goy-goy değil FB goy-goy olarak değiştirecektim.
:) Sizin makaralar artık seneye aga. Transfer dönemi de olabilir bilmiyorumYine FB ile ilgili bi makara yaptın sandım. başlığı goy-goy değil FB goy-goy olarak değiştirecektim.
ya arkadaş Umre den gelmişsin günahından arınacaksın sen kalkmış kaçmaya çalışıyorsun maalesef Umre ziyareti turistik gezi oldu artık. Can-ı gönülden yapanlar bir yana , yapmak için gösteriş için yapanlar bir yanaUmre den gelenler karantinadan Kaçmaya çalışırken ;
Dua etsinler ki mod'um. o kadar söylüyorum. insanların hayatlarını tehlikeye nasıl atmaya çalışıyorlar.Umre den gelenler karantinadan Kaçmaya çalışırken ;
Bu kadarda olmaz ya bide cekip atmisadamın yaptıgı stoga bak yuh .
İlaç çok önemli bişeydir hemde çok. durum o noktaya gelmez ama o noktaya bir gelirse bir kutu parol'a range rover takaslanır. bak demedi deme.Bu kadarda olmaz ya bide cekip atmis
Tabi orasi oyle modum Allah korusun o derecelere gelmezde ornek gelirse biz parolun psini gormeyiz 2 kutuyla surec bitiyo mesela boyleleri evi 100 kutuyla doldurursaİlaç çok önemli bişeydir hemde çok. durum o noktaya gelmez ama o noktaya bir gelirse bir kutu parol'a range rover takaslanır. bak demedi deme.
Aziz Başkan adamdır...
Sahada olmayan rekabeti buraya cekeyim dedim de sarmıyor artık :)Fener goy goyunu bırak la alınıyor birileri :)
Sahada olmayan rekabeti buraya cekeyim dedim de sarmıyor artık :)
Ömer üründül de demiş olabilir