30 x 3 iyi para knk bu stutgart harbiden stutgart çıktı
Bu Almanlardan iyi topçu çıkıyor da alayını Münih e satıyorlar 3 e 5 e bakmayıp dışarı verseler Münih belki de bu kadar iyi olmayabilirdi.30 x 3 iyi para knk bu stutgart harbiden stutgart çıktı Ekli dosyayı görüntüle 58876
Aynen Münih iyi topluyorBu Almanlardan iyi topçu çıkıyor da alayını Münih e satıyorlar 3 e 5 e bakmayıp dışarı verseler Münih belki de bu kadar iyi olmayabilirdi.
Türk Basketbolu için büyük bir değerdi... Basketbol şubeleri evet prestij açısından önemli ama gelir konusunda maalesef çok düşük. Euroleague şampiyonu 1m € alıyor diyorlardıSon dakika haberi. Fenerbahçe, Zeljko Obradovic ayrılık kararı aldığını açıkladı. Sarı Lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Üzülerek belirtmek isteriz ki, koçumuz bugün itibarıyla yanıtını kulübümüze iletmiş ve bir yıl boyunca takım çalıştırmama kararı almıştır." ifadeleri kullanıldı obra reiste gitmis hirsini seviodum bu adamin
Misyonu dolmustu uzucu gorulsede olması gereken buydu fenerbahceyi avrupa devi yaparak misyonunu tamamlamıstı son 2 senede butceye gore hayal kırıklığıydı sonuclarSon dakika haberi. Fenerbahçe, Zeljko Obradovic ayrılık kararı aldığını açıkladı. Sarı Lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Üzülerek belirtmek isteriz ki, koçumuz bugün itibarıyla yanıtını kulübümüze iletmiş ve bir yıl boyunca takım çalıştırmama kararı almıştır." ifadeleri kullanıldı obra reiste gitmis hirsini seviodum bu adamin
Aynen futbola gore baya dusuk sampiyonlar ligi finale kalanlar 15 m euro arti kupayi kazanan 4 m euro daha aliomus toplamda 19 kati farkTürk Basketbolu için büyük bir değerdi... Basketbol şubeleri evet prestij açısından önemli ama gelir konusunda maalesef çok düşük. Euroleague şampiyonu 1m € alıyor diyorlardı
haahah
30 x 3 iyi para knk bu stutgart harbiden stutgart çıktı Ekli dosyayı görüntüle 58876
Bu nasıl kupon tek golden yatması da tutması ile aynı sey yani surdan patlamadan gecmek mumkun degil ki ama kotu gitmis
Bundan bir önceki maç viking de birisi yine p6 kaçırdı netten baksana bu malmı yine kaçırdı
Bu kuponu kimse goy goya alet etmesin . Geçmiş olsun
ara sıra deniyorum abi böyleBu nasıl kupon tek golden yatması da tutması ile aynı sey yani surdan patlamadan gecmek mumkun degil ki ama kotu gitmis
ahah berisha değil mi bu ilk golü attı bu gene penaltı 2. kaçırdıBundan bir önceki maç viking de birisi yine p6 kaçırdı netten baksana bu malmı yine kaçırdı
Ekli dosyayı görüntüle 58930
Brann Macında üst bekliyordum 2-0 iken bu mal p6 kaçırdı bilerek atmadı resmen yine aynı eleman ise kesin şike adam hiç üzülmemişti
yok bu tommy hoiland malı :)ahah berisha değil mi bu ilk golü attı bu gene penaltı 2. kaçırdı