- 30 Ocak 2019
- 4,465
- 2,416
kadıköyde 3 farkla biticek bence artık ruhunmu ömürlerini mi koyarlar ortaya bilemem
[/QUOTE
kadıköyde 3 farkla biticek bence artık ruhunmu ömürlerini mi koyarlar ortaya bilemem
[/QUOTE
trabzondaki maçta 23 şutumuz var unuttun galibaValla atsaydınız sezon başındaki maçta atardınız 3 tane dün kalede uğurcan olaydı o golüde yemezdi
Şutu atan değil golü atan kazanıyor yalnıztrabzondaki maçta 23 şutumuz var unuttun galiba
3 Mac yaptık 3 unde de cok fazla ustun oynadık bence kadıköyde cekirge misali artık Bi yeterr biter bu sansızlıkŞutu atan değil golü atan kazanıyor yalnız
şansda önemli faktör futboldaŞutu atan değil golü atan kazanıyor yalnız
Tabi şans dediğin 1 maç genelde 2. Sinde kırılıyor geneldeşansda önemli faktör futbolda
hadi bakalım kadıköyde görüşmek üzereTabi şans dediğin 1 maç genelde 2. Sinde kırılıyor genelde
Gs serisi bitince bunlarında serisi bitti sanıyor insanlar :) 18 sene oldu neredeyse simdi onları sayalımhadi bakalım kadıköyde görüşmek üzere
sizin seriniz zaten devam ediyor ki 10 gündür Kadıköy de bize yenilmiyorsunuz :(Gs serisi bitince bunlarında serisi bitti sanıyor insanlar :) 18 sene oldu neredeyse simdi onları sayalım
Sörlotu hazırlıyorum oraya özel haydi bakalımhadi bakalım kadıköyde görüşmek üzere
Sörlotu bitirdi GUSTAVOOSörlotu hazırlıyorum oraya özel haydi bakalım
Adam her maç golünü atıyor diğer arkadaşlarınada şans tanıyor.Mütevazi adamSörlotu bitirdi GUSTAVOO
Patlat ordan bi siccin izle zemzehir ne?Zemheri izliyorum bugunde hanımcılık kazandı
GS kazandı işte 20 yıl sonra kimyan niye bozukKimyam bozuk
Bi buhran çöktü üstüme uyumadan da geçmez biliyorum kendimi oluyor aradaGS kazandı işte 20 yıl sonra kimyan niye bozuk