Allah kolaylık versin kardeşim, aynı nucadeleye devamİyidir dayıcım senden naber nasılsın
İstanbuldayım ben çalışıyorum 2 haftalığına
Allah kolaylık versin kardeşim, aynı nucadeleye devamİyidir dayıcım senden naber nasılsın
İstanbuldayım ben çalışıyorum 2 haftalığına
Sağol dayım Tanrı sana da kolaylık versinAllah kolaylık versin kardeşim, aynı nucadeleye devam
Eyvallah bizim meşhur olgunlar turnuvasındayim :)Sağol dayım Tanrı sana da kolaylık versin
Dayı keyfini çıkar biz amele gibi çalışalım vallaEyvallah bizim meşhur olgunlar turnuvasındayim :)
Çalışmayana ekmek yok maalesef.Dayı keyfini çıkar biz amele gibi çalışalım valla
Çalışana da ekmek Yok kuru ekmek var zengin daha zengin fakir daha fakirÇalışmayana ekmek yok maalesef.
Skypeden ulaşabilirsin banaÇalışana da ekmek Yok kuru ekmek var zengin daha zengin fakir daha fakir
Özelden adres at dayıcımSkypeden ulaşabilirsin bana
benim Wp tel no yaz Skype çıkıyorÖzelden adres at dayıcım
Hey gidi lokal hey suraya bak kimse kalmamıs bir sen aktifsin he :))Nerdesin la dökül paraları @Lutonbaşkanı
genel olarak sağlamdır herhangi bir şikayet duymadım zaten youwinle aynı altyapıyı kullanıyorSuperbetin sağlam site mi ?
Tamamdır kral eyvallahgenel olarak sağlamdır herhangi bir şikayet duymadım zaten youwinle aynı altyapıyı kullanıyor
Selamlar abim