Bakkal borclarini kapatan robin hood gibisin @emana22
Bakkal borclarini kapatan robin hood gibisin @emana22
İftardan sonra bı sigara yakinca kendine geliyorsun
Vallahi öyle kardeşim. sabah seri katik gibiyimİftardan sonra bı sigara yakinca kendine geliyorsun
Bizim sabuncuyu newyorkda 5 karının arasında koyduk günlerce + tövbe ettirdik sohbetlere götürdük şu haraketi hiç yapmadı @Aydin2121Capsler harika olmus ikramiye kazandıjız @OnOFF ilk cekimde yani ilk para yatırdıgımda beni bul :)
Sabuncudan bi hesap aldım 2 de 2 yaptık yakında orjinal rus alacak benden aldıkları ile :)Bizim sabuncuyu newyorkda 5 karının arasında koyduk günlerce + tövbe ettirdik sohbetlere götürdük şu haraketi hiç yapmadı @Aydin2121
Elbet bir günBizim sabuncuyu newyorkda 5 karının arasında koyduk günlerce + tövbe ettirdik sohbetlere götürdük şu haraketi hiç yapmadı @Aydin2121
önce şunu değiştirsin nasıl gönderdik ne hale getirdiSabuncudan bi hesap aldım 2 de 2 yaptık yakında orjinal rus alacak benden aldıkları ile :)
Bayramdan sonra götüreceksin beni bananesi bananesi 1 yıldır diyorumSabuncudan bi hesap aldım 2 de 2 yaptık yakında orjinal rus alacak benden aldıkları ile :)
ulannnn ahshskagsmsgeodbdj :) :) :)
Özenme veyahut parayı çöpe atma diyelim başkanım.@martinez Kim o özenmeyenler ?
Birisi ben birisi acarbey. Parayı çöpe atan yok . Tutsa biz 2 kazanacaktık . Bu maçlarda kimse kazanamazÖzenme veyahut parayı çöpe atma diyelim başkanım.