Dün 4.2 bitti :) adamlar cyber futbolun gerçek hali, kahvede okeye dönerlerken maça çıkıyorlar. İlk 30 dk iyi koşarlar sonra kondisyon bitik yürürler sahada :)4.5 5.5.. oynamayan kalmasin
Dün 4.2 bitti :) adamlar cyber futbolun gerçek hali, kahvede okeye dönerlerken maça çıkıyorlar. İlk 30 dk iyi koşarlar sonra kondisyon bitik yürürler sahada :)4.5 5.5.. oynamayan kalmasin
Nice yaşlara1 Nisan doğumgünüm
Bakalım bonus alabilecek miyim. Bu sene de neredeyse hiç site çeşitliliğim yok. 4-5 siteye hep 25-50 yatırım
Mrb abim nasılsın
Iyi aydin sen nasildin durteyim dedimMrb abim nasılsın
Valla abım ben çok kötüyüm abimi tekrar yoğum bakıma kaldırmışlar 1 haftadır bilinci kapalıIyi aydin sen nasildin durteyim dedim
Cok gecmis olsun. Cok uzuldum insallah toparlar. Senin sagligin nasil?Valla abım ben çok kötüyüm abimi tekrar yoğum bakıma kaldırmışlar 1 haftadır bilinci kapalı
Allah razı olsun abim bende bi iyi bi kötü bakalım sonumuz ne olacakCok gecmis olsun. Cok uzuldum insallah toparlar. Senin sagligin nasil?
Abinle ilgili bi gelisme olursa yaz aydinim. Tekrar gecmis olsunAllah razı olsun abim bende bi iyi bi kötü bakalım sonumuz ne olacak
Abinle ilgili bi gelisme olursa yaz aydinim. Tekrar gecmis olsun
@Aydin2121 geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bir şey olursa yaz mutlaka
Sağolasın dayım Allah razı olsun@Aydin2121 kardeş çok çok geçmiş olsun,,
Burdan toplamaya baslayabilirsin@buraksk kripto paralar hakkında bir analiz veya düşüncen var mı
ben o sitede oynar mıyım dayıcım hiç mi tanımadın beni@acarbey02400 Aldın mı bet winner dan sanal kasa? Bak sponsorluk da bitti uyandırdım seni erkenden
Ekmeğinde ol sende öğrenci adamsın ;) al sanal kasa Twitter dan 3.5 takipçi tamam işte herkes böyle yolunda değil mi ? :)ben o sitede oynar mıyım dayıcım hiç mi tanımadın beni