- 27 Şub 2019
- 1,924
- 996
İngilizce bilen bir arkadaş var mı lisansa şikayet etmemiz gereken bir yer var
Google çeviriden yap direk. Düzgün anlamlı Türkçe yazarsan , noktalama işaretlerine dikkat ederek , çok iyi tercüme yapıyor.İngilizce bilen bir arkadaş var mı lisansa şikayet etmemiz gereken bir yer var
google değil da yandex daha iyi çeviriyor çevirideGoogle çeviriden yap direk. Düzgün anlamlı Türkçe yazarsan , noktalama işaretlerine dikkat ederek , çok iyi tercüme yapıyor.
10-17 subat arasını bekliyorum ondan sonra yön belli olur toplamaya başlarım. near-dusk-ceek-rndr alacam@buraksk btc 2 defa alt direnci test etti şimdi üst direnci deneyecek çıkamazsa bu sefer alt direnci sert bir şekilde kırarak düşecek gibi. Yani önümüzdeki birkaç günde aksiyon alabilir.
@buraksk btc 2 defa alt direnci test etti şimdi üst direnci deneyecek çıkamazsa bu sefer alt direnci sert bir şekilde kırarak düşecek gibi. Yani önümüzdeki birkaç günde aksiyon alabilir.
bence kırmızıyı göremeden aşağıya sekecek. Alt dirence de temas etmeden sekti yukarı doğru, üst direnci kırmazsa alt dirençten destek alamayacak. Yani senin 17 şubat senaryon öne çekilebilir, göreceğiz bakalım.Canlı hisse senedi, endeks, vadeli işlemler, Döviz ve Bitcoin grafikleri TradingView'de
Analizleriniz ve işlem fikri üretebilmeniz için interaktif finansal grafikler TradingView'de!tr.tradingview.com
Ekli dosyayı görüntüle 106266
Ekli dosyayı görüntüle 106267
kırmızı çizgiye dikkat ordan sekerse sarının altına iner kırarsa 17 şubata kadar yukarı sonra bom. 32k belki 26k
İngilizce bilen bir arkadaşa mail yazdırdım. TeşekkürlerGoogle çeviriden yap direk. Düzgün anlamlı Türkçe yazarsan , noktalama işaretlerine dikkat ederek , çok iyi tercüme yapıyor.
çıkamaz demedik ki dayıcım kesin bir şekilde inecek diyoruz çıkıp iner çıkmadan iner o piyasaya bağlı biraz da :)@acarbey02400 bak btc 40 ı geçmiş 1.3 kar 4 günde dedik sana yok direnç kıracak çıkacak inecek büyük sözü dinle ulennnn
tamam finansör, senin bundan sonra ki nick bipster değil mipster analizisi.çıkamaz demedik ki dayıcım kesin bir şekilde inecek diyoruz çıkıp iner çıkmadan iner o piyasaya bağlı biraz da :)
millete alerjisi varRTE korona olmuş , kronik rahatsızlığı var mıydı acaba
selam tahsin nasılsınSelamlar
Sağol dostum iyiyim sen nasılsınselam tahsin nasılsın
iyiyim nasıl gidiyorSağol dostum iyiyim sen nasılsın
Nisan telaşı koşturmaca dostum öyle sen de ne var ne yokiyiyim nasıl gidiyor
ben de nişanlandım allah kurtarsın şimdidenNisan telaşı koşturmaca dostum öyle sen de ne var ne yok