- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
İlk başta siliyorum devam ederlerse aynı şekilde açmaya uzaklaştırma veriyorum@Baykuş hocam bu zartbet zurtbet çekimleri ile paylaşım yapan üyelerin akıbeti noluyor ? Sadece konuları mı taşınıyor yoksa ban durumları var mı? Çünkü her nedense hep aynı site ile açılıyor konular. Hani bilmiyordur dicem ama konu açmayı bilen adam nerde paylaşması gerektiğini de biliyordur
Bende 4-3 free görünmüyor, şimdi 10 tane Multi açacam. Düzgünce oynamak yaramıyor bunlara...Lan psg ne demek 0 korner lan ne demek 50 dolardan ettin beni
Orani cok iyiydi bjk kazanirin yuklu oynuyan baya vardir ters kose yapmasa bariBu Beşiktaş adamı valla kanser eder,,
Dostum bir kere de ilk golü atsın kazanmak istiyorsa kombinem vardı maç sonu 1 verdim yatar kesin ilk maçım,,Orani cok iyiydi bjk kazanirin yuklu oynuyan baya vardir ters kose yapmasa bari
Ilk yari 1 1 olsun ikinci yari tokatlar kadro tam biraksinlar bu yorgunluk ayaklarini her isleri dumenDostum bir kere de ilk golü atsın kazanmak istiyorsa kombinem vardı maç sonu 1 verdim yatar kesin ilk maçım,,
Aynen kardeşim, ilk yarı beraberliği sağlasa da umudumuz olsa, gerçi bu maçtan yatmasa diğer maçlardan da yatar,,Ilk yari 1 1 olsun ikinci yari tokatlar kadro tam biraksinlar bu yorgunluk ayaklarini her isleri dumen