- 3 Ocak 2021
- 352
- 266
sonra gel de ki haa kardeş erkan sen o yüzden böylesin yaşamadan yapmadan etmeden beni yargılama yazıktır günahtır
Dostum sıkma canını her sey bir yoluna girer @BasketballTipsterlanet olsun laolsun lanet olsun dışlayan horr görennnn ayrı gayrı gören insanlara lanet olsun lannnn . yazıklar olsunn
abee kimsen var mııı ? kimnsenb var mı yavv yav gardaşım bildim bileli kendimi kimsem yok yav yaşadığım hayat matem üzüntü dert keder benim seçimim mi ? beni yargılayan insanlara lanet olsun yav yav benim yerimde başkası olsaydı kafasına sıkardı yavDostum sıkma canını her sey bir yoluna girer @BasketballTipster
nolacak yav şu fani dünyada ayrı gayrı görmeden he kardeşim herkes bir olmak zorundamı he yav vallahi kardeşim eyvallah eycallahDostum sıkma canını her sey bir yoluna girer @BasketballTipster
Yaradana sığınabee kimsen var mııı ? kimnsenb var mı yavv yav gardaşım bildim bileli kendimi kimsem yok yav yaşadığım hayat matem üzüntü dert keder benim seçimim mi ? beni yargılayan insanlara lanet olsun yav yav benim yerimde başkası olsaydı kafasına sıkardı yav
laa ağaa sana h,iç sabahın beşinde 9 yaşındaki yegenin dediler mi dayı ben açım yav evde yiyecek bişey yok allahıma kitabıma billahi düştüm tillahi düştüm kardeşim evet düştüm yav yegenin açken düştüm yav çarptım çırptım yav kimseye anlatamadım çYaradana sığın
Yaradana sığın
Kardesim belliki yasamis oldugun sınavlar zorluklar seni oldukça yormus ruhani bir bunalıma sürüklemis diyorum ya biraz kafanı boşalt manen huzur arayışına gecyav kardeş yalan doğru egri yanlış allah kitap yaşadığımı allah düşmanıma yaşatmasın lan
eyv kardeşim tavsiyelerin içinKardesim belliki yasamis oldugun sınavlar zorluklar seni oldukça yormus ruhani bir bunalıma sürüklemis diyorum ya biraz kafanı boşalt manen huzur arayışına gec
Hoş geldin Erkan sucuklu yumurta yapacak geleyv kardeşim tavsiyelerin için
kardo ben bu gece pilot oldum uçtum ya emin ol bak.hiç böyle bi gece yaşamamıştımHoş geldin Erkan sucuklu yumurta yapacak gel
yumurta sucuk bal yogurt bizde bol kardo sıkıntı çinyoHoş geldin Erkan sucuklu yumurta yapacak gel