@FastGhost beni kendine benzetmeye çalışıyor attığım yorumu değiştirmişHallettik :) alintiyi duzenleyelim ;)
Bence bu hepsinden daha komik bi bitmediniz ya
Kahkaha attım hahaha aynen böyleyiz suan
Kahkaha attim hahahhahaReal Mardin FC Takım oyuncusu @FastGhost Siirt Jetpadan @OnOFF u üstün yetenekleriyle buluyor oynat bakalım
mesajlaşmalar efsaneKahkaha attim hahahhaha
Aklını almışım lan hahahahahahahahahReal Mardin FC Takım oyuncusu @FastGhost Siirt Jetpadan @OnOFF u üstün yetenekleriyle buluyor oynat bakalım
Hile diyor bide. Ulan o bombayı oraya kurduysan ya tüneldesindir çözme sesini duyduğun an geliceksin yada ordasındır. Başka nereye saklanır bi insan oraya bomba kurup. Hile olsam girer girmez etrafa bakmazdım 10 yılımızı verdik o kadar eşek değiliztamamını editleyip atarım yarın gibi.
kılçıksızzz. başka nereye bakacaktı adamHile diyor bide. Ulan o bombayı oraya kurduysan ya tüneldesindir çözme sesini duyduğun an geliceksin yada ordasındır. Başka nereye saklanır bi insan oraya bomba kurup. Hile olsam girer girmez etrafa bakmazdım 10 yılımızı verdik o kadar eşek değiliz
Korkuşunu izledin mi beni görünce hahahahahahahakılçıksızzz. başka nereye bakacaktı adam