HoşgeldinSelam gençler
HoşgeldinSelam gençler
Oooo toprağam hoş geldin şarkı hediye edeyim sana hosgeldin olarakgözümde canlandırdımda seni koparken :) düşünemıyorum bıle
Bu adam geldiyse zaten kuruyan şansımızı bile ararız kem gözlü herifSelam gençler
hoşbulduk topragım sağol.Oooo toprağam hoş geldin şarkı hediye edeyim sana hosgeldin olarak
Emrah ile novikovas nasıl yedek bekler bana bunu anlat diye seni ısrar ile foruma çağırdım bana anlat bunu allah askınahoşbulduk topragım sağol.
mesut bakkal hoca felan değil aga demiştim sana daha önce ,o anca mahallede bakkal olur .Emrah ile novikovas nasıl yedek bekler bana bunu anlat diye seni ısrar ile foruma çağırdım bana anlat bunu allah askına
eyvallah heykanHosgeldin @ceyarbaba
Valla demiştin yine dibe vurdukmesut bakkal hoca felan değil aga demiştim sana daha önce ,o anca mahallede bakkal olur .
erzurum düşerse inş,düşmezde yönetimin yuzunder gıder ,1 tane doğu düzgün tek.direktor seçilmezmi aga , gittiler hüseyini getırdıler 4 maç0 puan 0 gol ,sonrada bu kaşar bakkalı ,bi mucize olurda düşmez insallah bidaha zor çıkar .Valla demiştin yine dibe vurduk
Ya aslında genel itibari ile bu ligde teknik direktörler hep aynı benim gözümde artı bi oyun faktörü yoksa hepsi aynıerzurum düşerse inş,düşmezde yönetimin yuzunder gıder ,1 tane doğu düzgün tek.direktor seçilmezmi aga , gittiler hüseyini getırdıler 4 maç0 puan 0 gol ,sonrada bu kaşar bakkalı ,bi mucize olurda düşmez insallah bidaha zor çıkar .
aynen erkan iyi hoca ,eski gençlerli ,sonrada sağ bek fenerde de oynamıstı ,o olsaydı düşme hattının üstünde orta sıralarda götürürdü takımıYa aslında genel itibari ile bu ligde teknik direktörler hep aynı benim gözümde artı bi oyun faktörü yoksa hepsi aynı
Hocanın kralı Erkan sozeri ydi aslında
Bakkkk bi adammmmm yalancıysa ondan uzak dur amaaaa bir adam hem yalancı hemde cimri ise onu torpağa kamıştır :) tabeeKralsın , paşasın niye demiyonuz