- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Parayı kaybettikten sonra canlı desteğe bağlanmışımdır :)
Bizi gizli kameraya almışlar bu hoş değil merak ettik aradim
Alex den sonra pamuklara sarıyoruz onu yapacak bisi yok ?
urfalı adam arar abeee biz her yol parisBizi gizli kameraya almışlar bu hoş değil merak ettik aradim
Ödemeyi yaptın mi ?hesabımı açıldı mı ağam ? rolling açacağımda ? @mosquitos42
Ödemeyi yaptın mi
yaptık adam yazdı etiket attı sizeÖdemeyi yaptın mi ?
Ödemeyi yaptın mi ?
YapmadıÖdemeyi yaptın mi ?
Akşama kadar ödemezse bu hesabı da banlanacak@BorcumuÖdicem-tülay-erkan evet Erkan bey cevap bekliyoruz dün öğlen yollicam dedin özelden payfixte attım bekkiyorum hala
@BorcumuÖdicem-tülay-erkan evet Erkan bey cevap bekliyoruz dün öğlen yollicam dedin özelden payfixte attım bekkiyorum hala
@BorcumuÖdicem-tülay-erkan evet Erkan bey cevap bekliyoruz dün öğlen yollicam dedin özelden payfixte attım bekkiyorum hala
onu ödedim . Ş.M diye birine gönderdim payfix @scarpionAkşama kadar ödemezse bu hesabı da banlanacak
hesabımı açın ağa sözünüzde durun ? Ben sözümde durdum.Akşama kadar ödemezse bu hesabı da banlanacak
Onay versin açılır hesabın.hesabımı açın ağa sözünüzde durun ? Ben sözümde durdum.
efso tespit sdkfknsdf
Parayı kaybettikten sonra canlı desteğe bağlanmışımdır :)
tamam dedecim @BasketballTipster , üyeliğim bu . TeşekkürOnay versin açılır hesabın.
Bu borç olayı nedir direk para mı gönderdin yoksa su maç gelmezse 100 TL ni ben vereceğim muhabbeti mi ?oyle bi muhabbet vardı sanırım bi ara@Dede abi bana borcu 100 lira idi 50 lira yollamış ben söz vermiştim erkan borcunu ödediği gün o para ile forum için için rolling yapacağım demiştim kalan 50 lira ilede üyeliği açıldıktan sonra forum için rolling yapıcağına söz veriyorsa razıyım ben
Ah be adam senin hafızan neden bu kadar kuvvetli O gün benle restleşti daha tanımamış bu bizi delikanlı gibi iddaaya girdik ( o aralar tülay diye biliyorduk) kaybetti . Dedim ki o parayı ben direk siteye atıcam forum için rolling yapıcaz tamam dedi o gün bugundur hala atıcakBu borç olayı nedir direk para mı gönderdin yoksa su maç gelmezse 100 TL ni ben vereceğim muhabbeti mi ?oyle bi muhabbet vardı sanırım bi ara