- 4 Şub 2019
- 1,562
- 782
Diyarbakır da ki ortam istabulda göremedim benSen diyarbakırdan buraya gelene kadar ölürüz
Diyarbakır da ki ortam istabulda göremedim benSen diyarbakırdan buraya gelene kadar ölürüz
Kargolarsiniz kariyiSen diyarbakırdan buraya gelene kadar ölürüz
İlla sana saracam para gönder Kayatas
Aynen benimde gözüm orda acildiDiyarbakır da ki ortam istabulda göremedim ben
Sen nerdesin Hemserim suan ıstanbul mu ızmir miO degil @emana22 beni iyi kandirdin . 1.90 adam bekliyordum 1.75lik göbekli tepe geldi
Cimriiii
Sen nerdesin Hemserim suan ıstanbul mu ızmir mi
Hic sorma Diyarbakırı köy sanıyor bunlarDiyarbakır da ki ortam istabulda göremedim ben
Hangi semt karşıda isim olursa buluşuruz o zaman büyük ihtimal 10 gün içinde fatihte isim var birazİstanbul Avrupa yakasindayim hemsehrim :)
Hangi semt karşıda isim olursa buluşuruz o zaman büyük ihtimal 10 gün içinde fatihte isim var biraz
Bu paylaşmayı seven arkadaş senmisin :) mesajı almışsınCimriiii
Asıl paylaşımcı benim herkese para gönderdim kimse bana göndermiyorBu paylaşmayı seven arkadaş senmisin :) mesajı almışsın
Geldimi para yaşlı kurtBu paylaşmayı seven arkadaş senmisin :) mesajı almışsın
Dassaklar sayılıyor sanıyordum :(O degil @emana22 beni iyi kandirdin . 1.90 adam bekliyordum 1.75lik göbekli tepe geldi
onları katarsan az demişsin , heykelini diksek beton yetmezDassaklar sayılıyor sanıyordum :(
Girme bu konularaAsıl paylaşımcı benim herkese para gönderdim kimse bana göndermiyor