Göbekli şişkonun önünde de sigara paketi var amk@emana22 sigara içmiyor. Göbekli olan o. Karşısında ki @FastGhost .
Göbekli şişkonun önünde de sigara paketi var amk@emana22 sigara içmiyor. Göbekli olan o. Karşısında ki @FastGhost .
Gözler ölmüş benim. :(Göbekli şişkonun önünde de sigara paketi var amk
O zaman bunlar kesin yemek yiyecek paraları yok şuan parkta oturuyorlar bize fake atıyorlarGözler ölmüş benim. :(
Afiyet olsun pizza mı o :)Beyler parasi olan göndersin hesap kime gircek diye tartışıyoruz şuan
Aynen dayi emananin canı cekti baya güzelmiş tadiAfiyet olsun pizza mı o :)
Afiyet olsun :))Aynen dayi emananin canı cekti baya güzelmiş tadi
Boyle delikanlıya pamuk mu tıkanır :)ben @emana22 nin göbeğini yerim göbeğini bırakın kanallar açık kalsın
Cok uzaksın :)@emana22 insan bizi de cagirir be ayip hele sen ayyas @FastGhost ayip begg
Yaizmire gitmisim ayip begg beylikduzune felann mi gelmicem :)Boyle delikanlıya pamuk mu tıkanır :)
Cok uzaksın :)
Yine kolpaçino dan enstantaneler:) ben Ekrem abinin B.kunu yerim :)))ben @emana22 nin göbeğini yerim göbeğini bırakın kanallar açık kalsın
Dayı öyle bir film çekmişler ki hayatın her alanında çıkıyor karşıma ya :)Yine kolpaçino dan enstantaneler:) ben Ekrem abinin B.kunu yerim :)))
Aynen kardeşim,, ben de severek izlemiştim tüm serilerini :)Dayı öyle bir film çekmişler ki hayatın her alanında çıkıyor karşıma ya :)
Bana para göndermessen öyle olur