- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
kuruşunu neden soyledın bır garıp adamsın ya ben ıkı kere aldım 25 lira verdi6 lira doksanbeş kuruş
kuruşunu neden soyledın bır garıp adamsın ya ben ıkı kere aldım 25 lira verdi6 lira doksanbeş kuruş
Sende akrep şansı var reyiz .kuruşunu neden soyledın bır garıp adamsın ya ben ıkı kere aldım 25 lira verdi
nerdee bitikleri oynuyoruz bu aralarSende akrep şansı var reyiz .
Her ay aynı değil mi bir çıkıyoruz yarın bitiyornerdee bitikleri oynuyoruz bu aralar
benım 4 5 aydır boyle ya para oluyor borc kapatıyoruz sonra yıne borçlanıyoruz kısır döngü bi bok olduguda yokHer ay aynı değil mi bir çıkıyoruz yarın bitiyor
Aynen bende de oluyor sana bir fikir vereyim o zaman paranın yüzde 80 ini nakit olarak çek eve koy. Bu şekilde ayı rahat atlatırsınbenım 4 5 aydır boyle ya para oluyor borc kapatıyoruz sonra yıne borçlanıyoruz kısır döngü bi bok olduguda yok
amk o kadar para kazandım 1000 lira cebımde olmadı hıc hep karttaAynen bende de oluyor sana bir fikir vereyim o zaman paranın yüzde 80 ini nakit olarak çek eve koy. Bu şekilde ayı rahat atlatırsın
İşte onu diyom eğer elinde olursa daha farklı oluyor az az oynuyosun daha iyi konsantre oluyorsusnamk o kadar para kazandım 1000 lira cebımde olmadı hıc hep kartta
200+200 bonus alındı.
Ekli dosyayı görüntüle 101667