Milwaki 119 sayıEkli dosyayı görüntüle 37304
Son kuponla cevrim tamam gelmezse 900 gelirse 1240 cekim yapabiliyorum 200e guzel payout saat hala 23.05 almayan varsa degerlendirsin bonusu derim herkese iyi aksamlar
Phoneix ilk yarı 103 bitti
Milwaki 119 sayıEkli dosyayı görüntüle 37304
Son kuponla cevrim tamam gelmezse 900 gelirse 1240 cekim yapabiliyorum 200e guzel payout saat hala 23.05 almayan varsa degerlendirsin bonusu derim herkese iyi aksamlar
evet abi gelmis buda iyi sabahlarMilwaki 119 sayı
Phoneix ilk yarı 103 bitti
Hastahanede nöbetteyken uyku tutmadı.tek tek skor yazmayım dedim.. izleyip yazım dedim.tebrikler tekrarevet abi gelmis buda iyi sabahlar
Hastahanede nöbetteyken uyku tutmadı.tek tek skor yazmayım dedim.. izleyip yazım dedim.tebrikler tekrarevet abi gelmis buda iyi sabahlar
Kardeş yanlış anlama ama sürekli hastanedeyım diyip durma bence Allah şifa versin ama bunu sürekli dillendirme benceHastahanede nöbetteyken uyku tutmadı.tek tek skor yazmayım dedim.. izleyip yazım dedim.tebrikler tekrar
Doğrusu bu ama .evde uyku tutmadı deyip yalanmı söylüyeyim.rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yazmam bir dahaKardeş yanlış anlama ama sürekli hastanedeyım diyip durma bence Allah şifa versin ama bunu sürekli dillendirme bence
Yok kardeşim özgürsün ben sana fikrimi beyan ettim eskıler derki hastalıgınızı veya hasta olmuş birini hastalık dırumlarını dillendirmeyın sürekli iyi değil derler ben fikrimi söyledim sadeceDoğrusu bu ama .evde uyku tutmadı deyip yalanmı söylüyeyim.rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yazmam bir daha
Dostum bende merak ettim sen mi hastasın yoksa yakının mi ? Hastalığı ne ? Neden hastane de ? Kusuruma bakma sorma amacım sağlık alanındayim o yuzden .Doğrusu bu ama .evde uyku tutmadı deyip yalanmı söylüyeyim.rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yazmam bir daha
1.kızımı kalbe giden aorttaki anevrizmadan kaybettim.aynı sıkıntı bu kızımdada var.Dostum bende merak ettim sen mi hastasın yoksa yakının mi ? Hastalığı ne ? Neden hastane de ? Kusuruma bakma sorma amacım sağlık alanındayim o yuzden .
Genelde yaşli hastalarda gorulur aort anevrizmasi ama kotu olmus . Yaşi kac ki ? Ameliyat için ne dediler ?1.kızımı kalbe giden aorttaki anevrizmadan kaybettim.aynı sıkıntı bu kızımdada var.
Bende 17 yaşımda çıktı.Allaha şükür bu kadar sene kurtardık.stresten uzak yaşıyorum .5 mm e yaklastı bende.onlarda genetik oldu :( 2.5 yasına girecek.solunum cihazı kullanıyordu evde.ameliyat için martta karar verecekler.ablasında gec teshis edildi.bu cok daha sanslıGenelde yaşli hastalarda gorulur aort anevrizmasi ama kotu olmus . Yaşi kac ki ? Ameliyat için ne dediler ?