:)
eminmisim hic denk gelmedin o zaman begenilerden olan cekilislere ;)takip edenlerden olur zaten çekiliş etmeyen adam çekilişte ne işi var
Biraz hızlısın bu aralar
sacma olur oyle kuralları bılmıyorum tabieminmisim hic denk gelmedin o zaman begenilerden olan cekilislere ;)
Ne gibi.?Biraz hızlısın bu aralar
Milleti kirmamak icin oluyo bayaeminmisim hic denk gelmedin o zaman begenilerden olan cekilislere ;)
AnlarsınNe gibi.?
Aynen yok ben karsi degilim yanlis anlasilmasin ama gonlum takip edenlerden cikmasindan yanaMilleti kirmamak icin oluyo baya
Ya kiminin işi oluyor belli olmuyor hayat bu kiminin şarjı biter kiminin işi çıkar kiminin interneti biter her ihtimal varAynen yok ben karsi degilim yanlis anlasilmasin ama gonlum takip edenlerden cikmasindan yana
Zaten 20 - 25 kisi yok 5-6 kisi ancadir ama kupon sahibi maail isterse oyle yaparAynen yok ben karsi degilim yanlis anlasilmasin ama gonlum takip edenlerden cikmasindan yana
Orasi oyle bak belirttim ama ben karsi degilimki herkese bol sans tabi :)Ya kiminin işi oluyor belli olmuyor hayat bu kiminin şarjı biter kiminin işi çıkar kiminin interneti biter her ihtimal var
O ihtimal eminim ki 20 kisiden 2 ya da 3ü dür :)Ya kiminin işi oluyor belli olmuyor hayat bu kiminin şarjı biter kiminin işi çıkar kiminin interneti biter her ihtimal var
söyle kardesım neyi anlayacagımı konusalım burada herseyın saatı var herseyın bellı seylerı var :)Anlarsın
Normalde rolling yapan arkadaşlar tutması halinde yatırıyolar beğenenlere ben bir sıkıntı görmedim bu forumdaAdminler 15 dakikaya kadar geri dönüş yapmazsa beğenen bu 15 arkadaşımıza (kendileride uygun görmesi halinde) jeton üzerinden 20 şer tl göndereceğim.
Ya da katilmak isteyenler begensin oyle baslayalim
Hicte anlamam bu islerden keske yetkililer online olsa :(