- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
11.625cash out ne veriyo şuannn bunu da söyleyi ver gariii ne veriyoooooo cash outt @scarpion
11.625cash out ne veriyo şuannn bunu da söyleyi ver gariii ne veriyoooooo cash outt @scarpion
Bu sarkı cok iyi la seneler sonra sabah foruma girdim de gordum sabah sabah iyi gitti :) @ravis44 kursun yedim cok fenayım az dinlemedik Allah affetsinŞimdi şarkımızı atabiliriz çoğu gitti azı kaldı !!!!
Şarkıyı 1 ay önce keşfettim askerde bir arkadaşım instgram hikayesine atmıştı çok hoşuma gitti hergun bir kez dinlerimBu sarkı cok iyi la seneler sonra sabah foruma girdim de gordum sabah sabah iyi gitti :) @ravis44 kursun yedim cok fenayım az dinlemedik Allah affetsin
Bu sarkı cok iyi la seneler sonra sabah foruma girdim de gordum sabah sabah iyi gitti :) @ravis44 kursun yedim cok fenayım az dinlemedik Allah affetsin
Ben de şimdi keşfettim güzel gitti :)Şarkıyı 1 ay önce keşfettim askerde bir arkadaşım instgram hikayesine atmıştı çok hoşuma gitti hergun bir kez dinlerim
Yok la siz azerci degil siniz demek :) askere gittim sildim 100 den fazla belki sarkısı vardı cok tribe giriyordum simdi Fettah Can falan dinliyorum daha iyi :)Ben de şimdi keşfettim güzel gitti :)
öyle diyosun amaa bizim burda muratpaşa merkezde ki mostar otelde vefat etti. dedikodular var tabi hakkında ama ölünün arkasından konuşmak günah tabiŞarkıyı 1 ay önce keşfettim askerde bir arkadaşım instgram hikayesine atmıştı çok hoşuma gitti hergun bir kez dinlerim
Valla hemsehrin diye demiyorum her zaman her yerde de dile getirdim bunu bir dönemime ait olduğu için çok şanslıyım İbrahim Erkal ve diğerleri derimAzer bulbul oldugu gun acemi birliğindeydim sabah haberi geldi kogus taziye evine dondu bizim jenerasyon fazla severdi simdi pek dinlenmez zaten dinleyecek sahin dogan da kalmadı istanbulda
kaç jenarasyonsun ki dadaş ? ayıptır sormasııAzer bulbul oldugu gun acemi birliğindeydim sabah haberi geldi kogus taziye evine dondu bizim jenerasyon fazla severdi simdi pek dinlenmez zaten dinleyecek sahin dogan da kalmadı istanbulda
kaç jenarasyonsun ki dadaş ? ayıptır sormasıı