İlk won geldi sürekli hergun paylaşacam umarım hepde kazandiracamcsgo maçı geldi @Aydin2121 senin maça focus hadi bakalım :)
Senide tebrik ederim kardeşim
İlk won geldi sürekli hergun paylaşacam umarım hepde kazandiracamcsgo maçı geldi @Aydin2121 senin maça focus hadi bakalım :)
bozdurdum kuponu gelen parayıda ruletde yedim aqİlk won geldi sürekli hergun paylaşacam umarım hepde kazandiracam
Senide tebrik ederim kardeşim
Yazık ama morelin bozma para gider gelirbozdurdum kuponu gelen parayıda ruletde yedim aq
çokta sikimde aman ya sinir hastası oldum valla ne güzel gündüz 50yi 360 yapıp çekmiştim 100 attık tekrar kardan zarar ettim 20tl attım şimdi iyi gidiyor gibiYazık ama morelin bozma para gider gelir
dozajında oynasak herkes kazanır ama işte olmuyo ya bak mesela bozdurgum kuponda 5 dakikada 3 gol çıktı tertemiz para gelcekti sabır yok ki amk10tl 158tl kazanan kuponum
Sabırlı oynarsam gerçekten çok başarılı olup kazanırim çoğumuzda kazaniriz ama ah o sabırsızlık bitirir adamı ama bu maç paylaşımım için sürekli böyle sabırlı kupon ve maçlar paylaşacam umarım başarılı olacağım ve kazandirirm umarım burdaki dostlarima
Sağlık olsun olacağı varsa oluyor önemli olan ne olursa olsun mutlu olmak hayat kısa gülümseyip geçmek lazımdozajında oynasak herkes kazanır ama işte olmuyo ya bak mesela bozdurgum kuponda 5 dakikada 3 gol çıktı tertemiz para gelcekti sabır yok ki amk
Tamam abim@Aydin2121 gece Mac bekliyorum senden iyi Bi analiz yap