Her gün 1 veya 2 maç paylaşacam oynamak isteyen oynasın ama maçlar tahmin ve eğlence amaçlı paylaşılacak
Biliyorum başarılı olacam beni kiskanacaksınız ama kıskanmayın Emrah abiBekliyoruz @Aydin2121 seni pistlerde gorelim kardesim :)
Sen basarılı ol Kardesim ben kıskananlar catlasın sarkısını paylasıcam macın altında :)Biliyorum başarılı olacam beni kiskanacaksınız ama kıskanmayın Emrah abi
Tamam anlaştık :)Sen basarılı ol Kardesim ben kıskananlar catlasın sarkısını paylasıcam macın altında :)
EstağfurullahAlemin kralı geldi
Şuan canlı da mı?1 maç ver açık kuponum var %80 geldi sayılır küsüratını atarım ciddi bir maç ver ama
stjar maçında 1 sarı kart daha olursa kasa 0 maç bitsin duruma göre bi maç söyle ona oynucamŞuan canlı da mı?
söyle kardeşim içinden ne geçiyo bülten kısıtlı 185tl kasa var 85 basıcam değişik bi totem deniyom bekliyorumŞuan canlı da mı?
Miami city Treasure Coast Tritons saat 01.00 da başlıyor şuan askıda betasusu sitesindesöyle kardeşim içinden ne geçiyo bülten kısıtlı 185tl kasa var 85 basıcam değişik bi totem deniyom bekliyorum
bendede kitli açılmasını bekliyorumMiami city Treasure Coast Tritons saat 01.00 da başlıyor şuan askıda betasusu sitesinde
Tahmin 3.5 üst
Eyw gogo dayıKardeşim isabetli tahminler diliyorum,,
csgo maçı geldi @Aydin2121 senin maça focus hadi bakalım :)bol şans hadi bakalım
ah be amk ya bozdurmuştum ilk yarı bitince 5dakikada neler oldu neler sinir hastası olucam ***** koyum kalan kasayıda gittim ruletde yedim bıktım yacsgo maçı geldi @Aydin2121 senin maça focus hadi bakalım :)