Bol bol karı diker benim gibi güzel yerMayıncıymış
Bol bol karı diker benim gibi güzel yerMayıncıymış
2 aydır yakalanmadimNasıl kaçak elinde sonunda yakalarlar kanka
Bizim 2 dükkan var lokantada aşçılık yapıyorum ben sigorta falanda yok iyi kaçarım ben o zaman :)Yakalanma diye bişey yok. Eskidendi o hayatının sonuna kadar kaçabilirsin ama sigortalı işte çalışmama kaydıyla
abi banada denizci çıkarsa kalmayı düşünüyorum bahriye olmak istiyorumBen er olarak yapmadım askerliğimi asteğmen olarak yaptım bu arada @azalea
Ben bizim yiğene dedim tezkereyi askeriyeye bırak miss gibiabi banada denizci çıkarsa kalmayı düşünüyorum bahriye olmak istiyorum
mantıklı dimi kalmakBen bizim yiğene dedim tezkereyi askeriyeye bırak miss gibi
Yalnız şöyle bi durum var, askerlik 6 aya düştüğünde askerden kaçma cezaları arttı. Günlük 20 tl ceza yazıyorlar ayda 600tlBizim 2 dükkan var lokantada aşçılık yapıyorum ben sigorta falanda yok iyi kaçarım ben o zaman :)
Denizci olursan kal ama denizci olman çok zormantıklı dimi kalmak
neye göre seçiyorlar acabaDenizci olursan kal ama denizci olman çok zor
Bilmiyorum ama benim sülalemde doğuda askerlik yapan adam yok, Dede İzmirde yapmış, Amcam Kıbrısta yapmış, Babam Aydında yapmış bende izmirde yaptımneye göre seçiyorlar acaba
öncelıkle tecil dönemı ıcerısındeysen subeye gıtmen gerekır ogrencılık belgenle gıdebılırsın 28 yasına kadar erteleyebılırsın yuksek lısansla 30 yasına kadar gecerlıdır bu kesınlıkle kendın yapmaya calısma e develet uzerınden yanlıslık yaparak tecılını bozuyorsun (yaptıgın gıbı subeye gıderek memurlardan yapmasını ıste yapmak zorundalar benı 4 defa zamanın gelmedı dıyerek geerı gonderdıler en son sorumlu komutana cıktım ve tecılımın bıtmesıne 1 gun kala tecıl ettırdımMerhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı burda askere giden erteletenler vardır illaki.Askerlik tecili için dün şubeye gittim bana e devlet üzerinden erteletiyorsunuz dediler daha önce askerliği tecil ettiren bi arkadaşım vardı dedim gelde halledelim şu işi neyse geldi baktım googleden araştırıyor sonra asal yoklama diye biyere girdi buraso herhalde dedi istenilen şeyleri doldurduk doldururken sordum buna tecilde meslek hobi mobi ne alaka diye banada sormuşlardı dedi neyse doldurduk sistem aile hekimine yönlendirdi sağlık raporu için meğer bu sığır askere alım için başvurmuş az önce şubeye gittim gene bana raporunu al gel sistemden bi bakalım dedi.Aklıma takılan soru şu bu yoklama başvurusundan sonra erteleme yapılıyor mu yoksa şaka maka bana askerlik yolu göründümü.
kapıya kımse gelmıyor gıtmedıgın takdır de hergun e devletten borcunun artısını ızle gbt gırersen yıyecegın ceza eksta bıde yakalanırsan gıtmek zorundasın tıpıs tıpısAsker kacagiysaniz otele neyim gitmeyin kapıya dayanıyorlar :) Ama günlük kiralık evlerde durum ne bilmiyorum g.t korkusuyla oraya da gidemiyoruz. Arabada grekoromene devam :)
Burdaki kadın inatla e devletten yapacaksın dedi herkes ordan yapıyormuşöncelıkle tecil dönemı ıcerısındeysen subeye gıtmen gerekır ogrencılık belgenle gıdebılırsın 28 yasına kadar erteleyebılırsın yuksek lısansla 30 yasına kadar gecerlıdır bu kesınlıkle kendın yapmaya calısma e develet uzerınden yanlıslık yaparak tecılını bozuyorsun (yaptıgın gıbı subeye gıderek memurlardan yapmasını ıste yapmak zorundalar benı 4 defa zamanın gelmedı dıyerek geerı gonderdıler en son sorumlu komutana cıktım ve tecılımın bıtmesıne 1 gun kala tecıl ettırdım
otelde kalırsan geliyorlar dostum ondan eminim eve gelen olmuyor tabikikapıya kımse gelmıyor gıtmedıgın takdır de hergun e devletten borcunun artısını ızle gbt gırersen yıyecegın ceza eksta bıde yakalanırsan gıtmek zorundasın tıpıs tıpıs
olmuyor kesin emınım otelciyizotelde kalırsan geliyorlar dostum ondan eminim eve gelen olmuyor tabiki
kendı yapacak nobetcı subaya gıtrBurdaki kadın inatla e devletten yapacaksın dedi herkes ordan yapıyormuş