neden mı abı sen kanıt ıstemedn m whtsppten resım atarm dusundm . neyse tm bosver . ama bıse dıymmı sacmalamayn bole seylerde.Ben ndn sana Tel Num vereyim? :)
Herneyse.. bu muhabbet uzayacak.
Acayip Uykusuzum Biraz Uyuyayim, Haydi Allaha Emanet :)
Tamam kardesim Haklisin :)neden mı abı sen kanıt ıstemedn m whtsppten resım atarm dusundm . neyse tm bosver . ama bıse dıymmı sacmalamayn bole seylerde.
haklıysam nedne telımı verım fılan deme yanı. bır yardmcı olcan kanıt ıstedn ver telını ataym dedın yanasmadn. yapamıcgn seyı deme kardes neyse k bkma yanlıs anlasıldysam kımseden yrdm ısteyen yok eyvaallah herkeseTamam kardesim Haklisin :)
konunun kılıtını sen mı belırlıyrsn arkadasm . bu konuyuu ben actm ben bunu soleyebılırmtmm dostum uzatmana gerek yok artik.
demekki Kimse yardim fln etmek istemiyor.
@Dede Konu Kilit Lütfen.
yürü bee Başkan.. Gelde laf dinlet işte yaşı küçük arkadaşlarımıza.Buraya konu açıyorsan önemli yerleri karalarsın atarsin buraya asıl sen saçmalama bide 3 kuruş için yazmışsın şuan ona muhtaçsın biliyosun dimi 3 kişi sana yardım etmek istedi bide üste çıkmaya çalışıyorsun
yav kardesım veya abı herneyse. yardmcı olmak ısteyen uc kurus bes kurus takma haaaa kanıt mı ıstyrsn ozelden nonu atarsn sana resmı atarm burda saglıksız neresı? suan buna ıhtyacm var dıye benden ustunmusn sandın kendını sakın ol sampıyon. canın sagolasn sorun yok hemen kotuleme taraftarı olmayn yapıcı olunz canınız sagolsn sorun degılBuraya konu açıyorsan önemli yerleri karalarsın atarsin buraya asıl sen saçmalama bide 3 kuruş için yazmışsın şuan ona muhtaçsın biliyosun dimi 3 kişi sana yardım etmek istedi bide üste çıkmaya çalışıyorsun
mutlumu oldun tm :) sensın :) sevın . sennle ve fabre ıle olan konusma bıtmıstır bos yaptınız sadece kanıt ıstednz kanıtlıcam dedıgmde telınız veremdnz tm sorun yok yeterkı bos yapmaynz ıyı gunler sızlereAhahah :) "Sakin Ol Sampiyon"
iyiymiş
Hem üç beş kuruş diyosun mebla beğenmiyosun. hem benim dediğim olsun diyosun istenileni yapmiyosun. hem muhtaç olduğun kişilerle ağız dalaşı yapıyosun.tm he yası kucuk eyv sensın buyuk harekee bak kanıt ıstyr kanıtlıcam ver telını ozelden dıyrm veremıyrsn bos yapma
sen ben uc kurusa suan muhtac oldugum ıcın benden ustun mu sandın kednını hadı bakalım bos yaptm sana ıyı gunler .... bastan sona okuyan senıde anlar benıde ıyı gunlerHem üç beş kuruş diyosun mebla beğenmiyosun. hem benim dediğim olsun diyosun istenileni yapmiyosun. hem muhtaç olduğun kişilerle ağız dalaşı yapıyosun.
iyiymiş valla.. artık kimden ne koparırsan. "Şampiyon" ;)
Vallahi ben bu kadar diyaloğdan sonra bırak yardım etmeyi, 1TL borç bile vermem!Arkadaş agzimi bozmak istemiyorum kaç yaş ufaksin benden..biz seninle dalga geçmiyoruz konuyu sen uzatıyorsun hala farkında değilsin yardıma ihtiyacı olan sensin ben değil sana telefon numaramı vermek zorunda değilim buraya konu açtıysan millet nasıl sitelerse parası kalıyorda kanıt göstererek konu açıyor buraya sende bunu yapmak zorundasın anladinmi beni son defa soruyorum insan gibi buraya atıcaksan bekliyorum atmicaksan gece çıktım işten yatıcam
arkadasım veya abı herneyse durum suanda.. zorda oldugumu soledm kanıt ıstedn dolap ve cebımdekı parayı cekım dedın kabul etmedn. dedn bana banka blokesı goster tm dedm bole br resmı ancak tel nonu verırsen ozeldenverırsen whatsapten saa atabılırm dedm sana atamam demedm dıger arkadasada ok. burda ıdda kuponu olsa bnde paylasrdm herseyb ortada. gerek yok sızden yardm ısteyen olmamıs gıbı dusunun ıyı gunlerArkadaş agzimi bozmak istemiyorum kaç yaş ufaksin benden..biz seninle dalga geçmiyoruz konuyu sen uzatıyorsun hala farkında değilsin yardıma ihtiyacı olan sensin ben değil sana telefon numaramı vermek zorunda değilim buraya konu açtıysan millet nasıl sitelerse parası kalıyorda kanıt göstererek konu açıyor buraya sende bunu yapmak zorundasın anladinmi beni son defa soruyorum insan gibi buraya atıcaksan bekliyorum atmicaksan gece çıktım işten yatıcam