23 kardeşimkaç yaşındasın merak ettiğimden soruyrum yorum yapmayacağım
23 kardeşimkaç yaşındasın merak ettiğimden soruyrum yorum yapmayacağım
Bu ask degil takıntılık ya da akıskanlık 23 yasındasın ve senin yasında gecin sıkıntısından biten hayatlar var seni asalıyan deger vermeyen biri İcin kendini paralamana degmez kendine yazık etme ciddi seyler ile ugras bu saatten sonra sana gelse ne olur bu kisi acaba rezil edeyim mi konusuna gelirsek bu insan iicn zaman harcamaya degmez.23 kardeşim
Ona bile değmez emin ol. Baska şeylerle ilgilen online oyun oyna insanlarla sohbet et oynarken iyi gelecektir.Ya
Başkan içim yanıyor sabahtır belli bana sadece dediği seni engellerim peki kendisine zarar verebilirim yani zarardan kastım ailesine yaptığı yanlışları anlatırım okuldan alırlar yapmalı mıyım sence
Ben 23 yaşında neler feda ettim keşke karşımda olsaydın da anlatsaydım. sana bukdar ısrarlı hayır diyeni bırak aşık olmanı kim olursa olsun zorlama sen bırak. Herşey unutuluyor insan neler kaybediyor hayatında daha 23 yaşındasın bide o gelen mesajların altında sakın kendini ezdirme cevap bile verme sakın. Sen önüne bak düzgün doğru karakterli bir insan olduğun sürece daha iyileri zaten istemesende seni bulur.23 kardeşim
Eline sağlık kardeşim.Ben 23 yaşında neler feda ettim keşke karşımda olsaydın da anlatsaydım. sana bukdar ısrarlı hayır diyeni bırak aşık olmanı kim olursa olsun zorlama sen bırak. Herşey unutuluyor insan neler kaybediyor hayatında daha 23 yaşındasın bide o gelen mesajların altında sakın kendini ezdirme cevap bile verme sakın. Sen önüne bak düzgün doğru karakterli bir insan olduğun sürece daha iyileri zaten istemesende seni bulur.
Öyle gelecek ... bizim zamanımzda böyle derlerdi kalktı mı tedavülden ?cicek sepetinden bir tane cicek gönder olmadı bir tane tektas gönder oda olmadı araba gönder oda olmadı helikopter kirala gelir
Bunları yap kavusma garantisi benden. Her ilişkiye aksiyon lazım. Sizinki monotonlaşmış gibi görünüyor.
Sen ne bicim delikanlisin...kız iyiki seni birakmis....Ya
Başkan içim yanıyor sabahtır belli bana sadece dediği seni engellerim peki kendisine zarar verebilirim yani zarardan kastım ailesine yaptığı yanlışları anlatırım okuldan alırlar yapmalı mıyım sence
Ailesini utandıracak dediğim kardeşim yanlış bir iş değil götünden anlama aklınız cinselliğe gittiği icin hep belaltı düşündüğün için mevzu i degilSen ne bicim delikanlisin...kız iyiki seni birakmis....
Kiz ailesini utandiracak bi hareket etmisse bu kizin pesinden. Neden gidiyosun
Bu yazinda yanlis anlama varsa (ailesini utandiracaktan kasti yanlis anladiysam). Kiza neden iftira atiyon..
aslanim once uslubunu bi duzelt. Senden ayrilan bi kizi ailesiyle. Tehdit etmen aklima kiziniz ders calismiyor. Okululu. Asiyor. Gelmez...........Ailesini utandıracak dediğim kardeşim yanlış bir iş değil götünden anlama aklınız cinselliğe gittiği icin hep belaltı düşündüğün için mevzu i degil
Sen önce bir düzgün konus daha yeni üye olmuşsun saçma sapan özel hayatını burada anlatıyorsun birde yetmez gibi kızı ailesi ile tehdit etsemmi etmesemmi gibi boş boş mesaj atıyorsun. Kız gayet iyi yapmıs bu karakteri bırakmakla . Zaten Son noktayı s.git basımdan demiş resmenAilesini utandıracak dediğim kardeşim yanlış bir iş değil götünden anlama aklınız cinselliğe gittiği icin hep belaltı düşündüğün için mevzu i degil