Sen ne diyon bro benim dedemi aramışlardı mk bunlar kaďar o cocugu yok bu alemde 400 liralık borcu 1300 lira yapıyolar sonrada tehditler savuruyorlar seni aramiyolar akrabalarini ariyolar rezil ediyolarşimdi böyle yapıyolar. benim kardeşimin kayınpederini aramışlar.
Abi kumarcı adamlarız hattan mobil ödeme yapıp ödeyemeyen çokButun forum mu icralık olmus amk hepsi bana da söyle oldu diyerek örnek vermis
O iş riskli başkan imza altına girerse taahhüt vermiş sayılır. Olur da gene ödemezse bu kez taahhüdü ihlalden hapse kadar gider işKamu spotu vereyim.
Hangi icra da ise oranın hakimine gidin. Durumunuzu izah edin. Borç benim borcum ödeyeceğim ama durumlar böyle böyle diyin. Aylık 100-150 TL arası ödemek kaydı ile imza altına girin.
Hem aranmalar biter, hem haciz riski olmaz maaş var ise özellikle, sicilinize işlemez ve de borcu ödemiş olursunuz.
Onun için 100-150 olarak belirttim. Gider 500-600 e imza atılırsa sorun olur tabii ki.O iş riskli başkan imza altına girerse taahhüt vermiş sayılır. Olur da gene ödemezse bu kez taahhüdü ihlalden hapse kadar gider iş