Baba olmak öyle kolay mı sandïn :)Yok la takılıyorum sana :) dunya ya gelen buyuyor da ozgurluk bitti arkadas bi dısarı cıkalım keyif yapalım dedik 50 defa tel caldı
Bu aydın beni 55 sanıyor diye yazmamıs da olabilir :) rozet de para etmiyor hakan :p@emana22 abi tipster rozetin var yazilmamişsin . Yaşlandın galiba :)
Yalan yok önce öyle biliyordum hata diyorum bu adam 55 yaşında nasıl böyle gençler gib güzel fikirleri var diyordum bu yaşta genç gibi olmak kolay değilBu aydın beni 55 sanıyor diye yazmamıs da olabilir :) rozet de para etmiyor hakan :p
Abi 19 mayısta bir günlüğüne rozeti vereydin ya ;)Bu aydın beni 55 sanıyor diye yazmamıs da olabilir :) rozet de para etmiyor hakan :p
Bıraksak 70 yaşında yapacaktın zor müdahale ettik ;)Yalan yok önce öyle biliyordum hata diyorum bu adam 55 yaşında nasıl böyle gençler gib güzel fikirleri var diyordum bu yaşta genç gibi olmak kolay değil
Yok yok okadarda değil 70 yaşındaki adamın ne işi var burda o bıraz ahireti için çalışsınBıraksak 70 yaşında yapacaktın zor müdahale ettik ;)
Yalan yok önce öyle biliyordum hata diyorum bu adam 55 yaşında nasıl böyle gençler gib güzel fikirleri var diyordum bu yaşta genç gibi olmak kolay değil
Abi 19 mayısta bir günlüğüne rozeti vereydin ya ;)
Hahah gece gece koptum laBıraksak 70 yaşında yapacaktın zor müdahale ettik ;)
Aynen ya dün ben taksaydim ne olacaktı sanki :)Abi 19 mayısta bir günlüğüne rozeti vereydin ya ;)
Yaşı büyükler var duyarlarsa kızarlar bakYok yok okadarda değil 70 yaşındaki adamın ne işi var burda o bıraz ahireti için çalışsın
Ozaman yorumu görmedim duymadım bilmiyorum çaktırmaYaşı büyükler var duyarlarsa kızarlar bak
Yok Kardesim bastıgım toprak kuruyor bu ara :) siz yapın@emana22 abi ne dersin yapalım mı bı roling
Güzel düşünmüşsün. Bugun pek mac yok. Bizim süre bazlı rollingi de yarına aldık. Bülteni güzel bir gün belirleyelim yapalım söylemiş olduğun gibi.
Tamam olur c.tesi yeni konu açarım 1 gün öncesinden c.tesi günü başlarız@Aydin2121 c.tesi yapalım dostum