Taahhut imzalarsa ki avukatlar ona zorluyor. Taahhüdü ihlal suçundan 3 ay hapis cezasi hala varHapis cezası kalktı
Abi finansmanmiydi yani telefon mu almıştınTahahhut imzalamadim telde odeyebilirsem odeyecem demistirim en fazla onumuzdeki hafta kredi cekme muhabbeti denicem olursa olur dedim sonra bugunde olmadi kredi cikmadi sayenizde dedim
Evlere icra gelmiyor diye bişey yok sadece şartları daraltildi mesela normal hayatını devam ettirecbikecegij beyaz eşyalara dokunamazlar iki tane TV var ise eski olanı almak kaydıyla alabilirler örnek bu
Taahhut imzalarsa ki avukatlar ona zorluyor. Taahhüdü ihlal suçundan 3 ay hapis cezasi hala var
Ya sen onu. Avukat aracılığı ile ödersin durumun varsa kapanırTahahutlu derken telefon almistim isti faturanin ustune ama finansmana olqn borcu kapamistim sadece turkcelle olan borcum kalmisdi onuda yetistiremedim sanirim
maaaşta hacız varsa sıraya gırer o hacız bıterse ona başlar şirketin ama elıne gecen parayı dırek gıt turkcel e yatır taksıt yapmazlarsa mınık mınık odemeye basla ıtıraz et ama öncelıkle ıtıraz 1 ay oyalar onları hacızı ındırmeden sen odeme yap turkcele kısmı odemeMaas ta haciz var zaten 4 ayi kaldi :)