Ben sana zamanında soyledim alt almak erken yaşlanma sebebidir diye artık ust alıyorsun aramıza hos geldin :)
Yok ağa benim asıl kuponum yine alt :) gözün değmesin diye buraya koymadım :)
Ben sana zamanında soyledim alt almak erken yaşlanma sebebidir diye artık ust alıyorsun aramıza hos geldin :)
Ayarı kacırdın usculuk bu degil acil kendine gel :)
Ayarı kacırdın usculuk bu degil acil kendine gel :)
Tamam abi yeter ki para gelsin ben okeyim :)Alt'cı adama üst oynstirsaniz böyle olur :) şaka la şaka güveniyorum bu maçlara.
Umut a da söyledim su ödülü sen alirmisin. Ben oynamıyorum o site de
BTC istiyordu heralde sen yazarsın ona kazanç ortak :)Tamam abi yeter ki para gelsin ben okeyim :)
Btc hesapta var bende kesinti cok oluyor ama keseriz onları dur sen 3 defa kasa atıcaz alırım yuzde 40ımı :)BTC istiyordu heralde sen yazarsın ona kazanç ortak :)
Btc hesapta var bende kesinti cok oluyor ama keseriz onları dur sen 3 defa kasa atıcaz alırım yuzde 40ımı :)
Basladi hadi bakalim su maclari kurutuyum ;)
abı bana btc hesabını at o zamnAynen gönder @umut98 onu bana :) emana22 kullanıcı adı
Biliom sana degisik totem yapicam ters totem bugun ;)Neyi kurutuyon la üst verdik :)
Biliom sana degisik totem yapicam ters totem bugun ;)
Ilk 15 dk gol gelmezse duze geceriz ;)Ters totemin tutmasin :)
Tutacağı dan umudum yok :) benim oynadığım üst maçlar alt biter :)Ilk 15 dk gol gelmezse duze geceriz ;)
Golll zulte ilki geldi bellimi olur ;)Tutacağı dan umudum yok :) benim oynadığım üst maçlar alt biter :)
hocam ben kımsee bısey atmıyorum odul kazandı fırmadan devretmek ıstedıgını soyledı@umut98 reis varsa8 bizede at borç olarak kabulumundür