Çok üzüldüm dayım içim cız eti bide son dakikada golü var iptal etti çok geçmiş olsun güzel neşeni kaybetmeEkli dosyayı görüntüle 43343 Ekli dosyayı görüntüle 43344
Paris 4,5 altı biter ise 13 K ‘ya yazık oldu,,
Çok üzüldüm dayım içim cız eti bide son dakikada golü var iptal etti çok geçmiş olsun güzel neşeni kaybetmeEkli dosyayı görüntüle 43343 Ekli dosyayı görüntüle 43344
Paris 4,5 altı biter ise 13 K ‘ya yazık oldu,,
Şimdi baktım doğrudur küfür etmemişsin. Küfür ettiğin farklı konunmuş.ben küfür etmedim sadece Allah belanı versin yzdım başlığa sildiniz içerikte kupon vardı küfür yoktu sadece başlık yüzünden silindi dendi, uydurmayın
O ana avrat sövenler de tıpkı senin gibi gereken karşılığı alıyorlar.@Dede yanlışın var , kimseyi suçladığım yok küfürsüz olan konum küfür yüzünden silindi deniyor burada her gün ana avrat sövenler var bu kişiler için de aynı şekilde davsansanız güzel olurdu
O ana avrat sövenler de tıpkı senin gibi gereken karşılığı alıyorlar.
Bunu tartışmanın yeri burası değil.
Kafanıza takılan bir durum var ise özelden yada iletişim kısmından bilgi edinebilirsiniz.
Sen görmedin diye yok anlamına mı geliyor?ben bu yüzden ban yiyenini hiç görmedim tartışılacak bir şey değil her şey ortada :)
Teşekkür ederim. Normal yatsa şu maç gram umurumda değil de 4 dakika da 0 sayı nedir arkadaş...Geçmiş olsun baskette pek alt üst almıyorum handikap alıyorum hep kazanıyorum bazen sanssizda olsam dün burgostan yattım seri yemisti
Aynen atmıyorlar rytas deplasmanlarda çok kötü aslında ama bugün gsnin çok kötü oyunundan dolayı kazandılar ayrıca cok 3 luk atti rytasTeşekkür ederim. Normal yatsa şu maç gram umurumda değil de 4 dakika da 0 sayı nedir arkadaş...
Kufure karsıyızben bu yüzden ban yiyenini hiç görmedim tartışılacak bir şey değil her şey ortada :)
görmüyosun çünkü en az 12 saat ile 3 gün arasında ban yiyiyor.ben bu yüzden ban yiyenini hiç görmedim tartışılacak bir şey değil her şey ortada :)
En olmayacak zamanda geldi buldu ya bir şey demiyorum ben.Aynen atmıyorlar rytas deplasmanlarda çok kötü aslında ama bugün gsnin çok kötü oyunundan dolayı kazandılar ayrıca cok 3 luk atti rytas
İçeridesin sanırım :)Kufure karsıyız
Emmooglu hiç sesin soluğun çıkmıyor bu aralarYazık olmus dayım senin o tatlı canın sag olsun bosver para gelip gecicidir
Aynı buralardayım sen yoksun sana öyle gelmisEmmooglu hiç sesin soluğun çıkmıyor bu aralar
Kupon atmıyon ondan bahsediyorumAynı buralardayım sen yoksun sana öyle gelmis