- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Kurut utanma cekinme kem gözler ile bak @Brave Heart
Wayy be ne oldum degil ne olucam demeli zamaninda sinerji lazim brawe nerdesin diyen kankam kem gozlu ilan etti beni kuponun gelmesi lazim eski adimi almam icin :) bodo bittKurut utanma cekinme kem gözler ile bak @Brave Heart Ekli dosyayı görüntüle 60598
Bu da gelmezse kupon bedelini @Dede versinWayy be ne oldum degil ne olucam demeli zamaninda sinerji lazim brawe nerdesin diyen kankam kem gozlu ilan etti beni kuponun gelmesi lazim eski adimi almam icin :) bodo bitt
Ilk maclar geldimi publikimBu da gelmezse kupon bedelini @Dede versin
Baslamadı o Sloven ligi. Bu arada kupon odulludur kimse yok la odulsuz diyeIlk maclar geldimi publikim
varda yazmıyorum usulca sonra kaybeder felan bu seferde benım yuzumden olmasın valla konuya yazmayı kestım senın konulara ama benden oturu degılmıs bea abı :/Baslamadı o Sloven ligi. Bu arada kupon odulludur kimse yok la odulsuz diye
Hala yazan yok kanka kimse kuponun gelicrginemi inanmiyo acaba inanmiyan otobuse binmesin anlik otobusumuzBaslamadı o Sloven ligi. Bu arada kupon odulludur kimse yok la odulsuz diye
Foruma ne olmuş öyle kimse yokBaslamadı o Sloven ligi. Bu arada kupon odulludur kimse yok la odulsuz diye
La cejlede yedi dk 1 :mad:
Yok ya forumda bisi var valla su kupon 4 macı geldi 1 macı ondeyken attım bak nasıl tersine dondu burda bisi var :)varda yazmıyorum usulca sonra kaybeder felan bu seferde benım yuzumden olmasın valla konuya yazmayı kestım senın konulara ama benden oturu degılmıs bea abı :/
ben atmıyorum artık valla gercı oylede kaybedıyoz ama heycanı oluyoYok ya forumda bisi var valla su kupon 4 macı geldi 1 macı ondeyken attım bak nasıl tersine dondu burda bisi var :)
Canım nasılsın?Baslamadı o Sloven ligi. Bu arada kupon odulludur kimse yok la odulsuz diye
La foruma kupon attık 2k mızı cope attık vay delikanlı gonlum vay sen bu kursunu yine mi yedinCanım nasılsın?
kayısıdan hallice malatya kumede kal be -.-Canım nasılsın?