- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Bu kupon gelicek
bana atsan yalnızca bütün maçlar gelecek , sen iişi bilmiyorsunYok ya forumda bisi var valla su kupon 4 macı geldi 1 macı ondeyken attım bak nasıl tersine dondu burda bisi var :)
Hain gozlerinle baktın kesinbana atsan yalnızca bütün maçlar gelecek , sen iişi bilmiyorsun
bisiklet aynasıyla baktım ondandırHain gozlerinle baktın kesin
Yok kanka gizli totemdeyim zeniti koyduk bragada simdi attida cejle ikinci yari ceviricrk yazinca olmuo gizliden ucurucam@Brave Heart kanka totemci yok hayırdır bos bıraktın burayı kupon cejle de resmen
Cjle almak zorunda dep kumede cejle sampiyonlugu gidiyor cok rahat alması lazımdı 60 a kadar gol sartYok kanka gizli totemdeyim zeniti koyduk bragada simdi attida cejle ikinci yari ceviricrk yazinca olmuo gizliden ucurucam
Yuzde 65 le oynuo illa aticak erken atarda cosar umarimCjle almak zorunda dep kumede cejle sampiyonlugu gidiyor cok rahat alması lazımdı 60 a kadar gol sart
Sen naptı la sınav nasıl geçti balarabşldin mi@emana22 kupon tutturamayan kadar kupon atmayacam forumdaki cenabetliğin bittiğinden emin olmalıyım yoksa haciz memurlarıyla maçı takip etmeye başlayacaz
Bu kim?Zenit 3 ledi
İnsan bi mesaj atar be adamSen naptı la sınav nasıl geçti balarabşldin mi
Birde tipster olmuş hahahBu kim?
Attık işte la bu SMS ler tek taraflı değil ha sende atabiliyorsun bana skskİnsan bi mesaj atar be adam