- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
eyvallah hocam cok sagol :)Çekimi yaparsan bir de kurşun döktür kurban kes, göz kalır nazar değer aman diyim harika gidiyosun vallaha
eyvallah hocam cok sagol :)Çekimi yaparsan bir de kurşun döktür kurban kes, göz kalır nazar değer aman diyim harika gidiyosun vallaha
çok teşekkür ederim :)Tebrikler nazar değmesin :)
bizde heycanlandık be kral suclusu @FelicilianolopezDun beni tanıdığınız gibi tanımayın hain insanlar heyecan verdiniz arabadaydım kaza yapacaktım heyecandan sonra bi baktım oyle bisi yok
@mosquitos42 hain modern adıyamanlı bi de abi foruma gir 25k para cıktı sana dedi abisine sokumbizde heycanlandık be kral suclusu @Felicilianolopez
küstüler artık beğenmiyolar da@BuzHokeyci yeter şu sitelere uğraşma zkkz
Hayali bile güzel değil miydi be :(@mosquitos42 hain modern adıyamanlı bi de abi foruma gir 25k para cıktı sana dedi abisine sokum
Cok guzeldi olay yanlıs anlasılmaymıs ama ben uyuyana kadar hayal kurdumHayali bile güzel değil miydi be :(
He o konuda ben dedim zaten emana değil diye çünkü adamın nicki 6 harfti senin nick 7 harf ortalığı karıştıran feliydiDun beni tanıdığınız gibi tanımayın hain insanlar heyecan verdiniz arabadaydım kaza yapacaktım heyecandan sonra bi baktım oyle bisi yok
Agızına tukirim onun ne heyecanlandım beHe o konuda ben dedim zaten emana değil diye çünkü adamın nicki 6 harfti senin nick 7 harf ortalığı karıştıran feliydi
çok sagol hocam şans yanasıyor bu araOglum sen napıyorsun ayıptır sorması :) masallah kardesim tebrikler
Nazar boncuğu aşalım suraya yavçok sagol hocam şans yanasıyor bu ara
teşekkür ederim kardeşimTebrikler güle güle harca @BuzHokeyci
@emana22 çevremde hep it kopuk arkadaşlarım var diye hor görülürdüm şimdi bana biri bişey dese 589 oran tutturan , 4 hesaptan aynı anda çekim yapan , tipster , mod olan arkadaşlarım var diyorum . Bunları Batman yapsın göreyim. Yapsın Batman göreyim
Farkındayım içim parçalanıyor onu böyle gördükçeO eskiden zengindi şimdi fakir fak fakir
Batman benim memleketim. Film olan batmana dava açmış memleketiz ona göre. Herşeyi yapabilir batman@emana22 çevremde hep it kopuk arkadaşlarım var diye hor görülürdüm şimdi bana biri bişey dese 589 oran tutturan , 4 hesaptan aynı anda çekim yapan , tipster , mod olan arkadaşlarım var diyorum . Bunları Batman yapsın göreyim. Yapsın Batman göreyim