şuan 400 çeksem kasada 177 mi bırkasam annemın karttan almıştım 400 o kesin geri yatmalı :)
cekım var kanka dırekt batar felan alma riski göze bu işler sakat iş yapma bıdahada ha :)
şuan 400 çeksem kasada 177 mi bırkasam annemın karttan almıştım 400 o kesin geri yatmalı :)
Karttan aldıysan çek kardeşim valla bi anda kaybedersin ben öyle öyle kaç kere bankada - ye düştüm bi 50 tln gider o hırsla kalmaz bişeyinşuan 400 çeksem kasada 177 mi bırkasam annemın karttan almıştım 400 o kesin geri yatmalı :)
sorma ya şans yanımızda gitti chorlote bugun benım kankam olur pho da bu ikisini çok sevıyorum :)cekım var kanka dırekt batar felan alma riski göze bu işler sakat iş yapma bıdahada ha :)
Benim kumarım burada biter bırakıyorum çekim talebi verip
400 çekim talebi verdimKarttan aldıysan çek kardeşim valla bi anda kaybedersin ben öyle öyle kaç kere bankada - ye düştüm bi 50 tln gider o hırsla kalmaz bişeyin
Benim kumarım burada biter bırakıyorum çekim talebi verip
Teşekkür ederim kral para hemen geçmezde leaderjack in yarışmadan kazandığımı sen alsınerjıye ortak olduk varmı bıseyler bazı arkadaslar yok onların rolune buruneyım bıraz
hayırlı olsun dostum :)
öğrenciyim 10 tl ciler gelmeden seri :)sınerjıye ortak olduk varmı bıseyler bazı arkadaslar yok onların rolune buruneyım bıraz
hayırlı olsun dostum :)
Teşekkür ederim kral para hemen geçmezde leaderjack in yarışmadan kazandığımı sen al
Ekli dosyayı görüntüle 6980
seni mı kırıcam kanki :)
indiana 3ledı kanka faullerı gelmemesı ıcın sebepte yok oran saglam geldı :)
Aynen öyle şu kazandığımız paraya seviniyoruz ama dünyalrı veriyoruz o aklımızda değil tabiahaha kanka saka bı yana ben kumarı bıraktım 7 gunde sadece 10 tl ıddaa bayısınden yatırdım oldukca bonus onunla vakıt gecırıyorum ıse basladım felan subatta maas rahatlıyorum :)
50 bı forumdan kazandık guncellemeye gırdı yoksa o olsa cok ıyı katlardım bugun barça cıty ve benfica yeterlıydı :)
ufak oynamıyordum kuponları koyuyordum buraya ama aklım basıma geldı kendı paramızla rezıl oluyoruz bazenlerı
hiç sormaAynen öyle şu kazandığımız paraya seviniyoruz ama dünyalrı veriyoruz o aklımızda değil tabi
ho ya söyle kanka 3. peri alsınindiana 3ledı kanka faullerı gelmemesı ıcın sebepte yok oran saglam geldı :)
Aynen öyle şu kazandığımız paraya seviniyoruz ama dünyalrı veriyoruz o aklımızda değil tabi
şu p
ho ya söyle kanka 3. peri alsın