Öyle oldu ben devam eder 6 daha yaparim kafama yatarsa hele bi ciksin bakalim hala bisey gelmedi:):)Bir yandan iyi bir yandan kötü
Öyle oldu ben devam eder 6 daha yaparim kafama yatarsa hele bi ciksin bakalim hala bisey gelmedi:):)Bir yandan iyi bir yandan kötü
Hayirli olsun kardesim hayirli teskereler simdiden ;)Bugun belli olmus arkadaşlar. Edirne/Karaağaç'a çıkmışım burasıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? :) Ekli dosyayı görüntüle 29350
Halı sahada sol acık oynuyordum gunde 4 km sabit kosu vardı 70dim simdi 90 :) suan halı saha da kaleye geciyorum kosamıyprım diyeValla bende yapardim :) Askere 100 kg gittim 77 kg geldim ama kimse taniyamamisti :)
Tesekkur ederim kardesim :) aynen oyleHayirli tezkereler kardesim gitmeden once bi konusalim :)
Sanirim edirne karaağaç yunan sınırında olması lazim
Mekanize piyade tugayiPiyade , jandarma , tankci yazmiyor mu o
Tesekkurler DedemHayırlı olsun, @Colonel bilir az çok oraları yazar sanırım:) Şimdiden hayırlı teskereler.
Tesekkur ettim kardesim :)Hayirli olsun kardesim hayirli teskereler simdiden ;)
Askeriyede ekim 10-15 arasi açıklanır demislerdi neden erken acikladilar fikrim yokSen A grubu mu B grubumusun la anlamadım, hayırlı teskereler kasımın celbi ekimin sonunda belli olmuyor mu
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun @Insomnia hocam . Hayırlı teskereler
Tesekkur ediyorum dayımKardeşim hayırlı olsun öncelikle , Karaagacı bilmiyorum da, Edirne de RDM ağırlıklı diye biliyorum,,
TeşekkürlerhocamHayırlı tezkereler hocam şimdiden
Normali o zaten şubat celbi ocak sonu, mayıs celbi nisan sonu, ağustos celbi temmuz sonu, kasım celbi, ekim sonu açıklanır 20si gibi enterasan ama sen B grubusun. AralıksınAskeriyede ekim 10-15 arasi açıklanır demislerdi neden erken acikladilar fikrim yok
Bugun belli olmus arkadaşlar. Edirne/Karaağaç'a çıkmışım burasıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? :) Ekli dosyayı görüntüle 29350
Tesekkurler abi :)
Şimdiden hayırlı teskeler kardeşim :)