Vay be gidiyormusun :) Hayirlisi olsun hakkindaBugun belli olmus arkadaşlar. Edirne/Karaağaç'a çıkmışım burasıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? :) Ekli dosyayı görüntüle 29350
Teşekkürler hocam. Uzun dönem 6 ay tabi uzunlugu tartışılır :)Öncelikle hayırlı ugurlu olsun bu vesile ile Edirne de acemi birliği oldugunu da ogrenmis oldum :) uzun donem mi? Kısa mı bedelli mi?
Sagol Tatar farketmez terso adamlar aradan çıksın askerlikte zorluk varsada cekilirMekanize piyade kolay gelsin yere aldanma bilirim o birlikleri terso adamlar var @Insomnia
Tesekkurler kardesimVay be gidiyormusun :) Hayirlisi olsun hakkinda
Bizde barzo vardı tuvalette sigara içerken yakalandım tokatı bir çarptı çenem 8 yıl geçti hala agrıyprSagol Tatar farketmez terso adamlar aradan çıksın askerlikte zorluk varsada cekilir
O da dogru her anneler gununde ve özel gunlerde RTE askerliği 12 ay yapacak diye diye 15 ay safak saymak nedir ogrenemeyeceksiniz :) hakkında hayırlısı bugun aynı ekip aynı Sartlar altında yine olsa yine yapardım askerlik guzeldiTeşekkürler hocam. Uzun dönem 6 ay tabi uzunlugu tartışılır :)
Bugun belli olmus arkadaşlar. Edirne/Karaağaç'a çıkmışım burasıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? :) Ekli dosyayı görüntüle 29350
Hocam hicbir fikrim yok sinif vb. sadece e devletten gördüğüm buHoca kaydirma birlik olabilirsin :)
Amcamin acemi birliginde usta birligine gittigi yerleri sayiyorum ..
Manisa 》 Edirne 》 Van 》 Hakkari 》 Iran sınırı
Sinifin nedir birde?
O da dogru her anneler gununde ve özel gunlerde RTE askerliği 12 ay yapacak diye diye 15 ay safak saymak nedir ogrenemeyeceksiniz :) hakkında hayırlısı bugun aynı ekip aynı Sartlar altında yine olsa yine yapardım askerlik guzeldi
Bir yandan iyi bir yandan kötü12 den 6 ya dustu valla anneler rahatladi:):)
Abim gitti 6 ay yapti geldi evi taniyamadi niye geldim dedi:) sen dusun
Hocam hicbir fikrim yok sinif vb. sadece e devletten gördüğüm bu
Tankçı yada piyade sinHocam hicbir fikrim yok sinif vb. sadece e devletten gördüğüm bu
Mekanizeye kolay kolay atmazlar jandarma cok büyük ihtümalPiyade , jandarma , tankci yazmiyor mu o