Abdulkadir ömür çıktı faulcu flaviyo kampi girdiKalan 1
Malatya golanzinyo kaldi 2 gol ms 1Not: Nazar Duası okumadan kupona bakmayınız
Ekli dosyayı görüntüle 88184
o ptt ekipleri kupaya neden abanır anlamıyorum. Elensene kardeşim ilk turdan ver tüm konsantrasyonu lige iştemalatya gol attı. göztepe eğer yedek çıkarsa bursaspor sürpriz yapabilir diye düşünüyorum
bursaspor genç oyuncu ağırlıklı eğer göztepe yedek çıkarsa genç oyuncular kendilerini göstermek isteyeceklerdiro ptt ekipleri kupaya neden abanır anlamıyorum. Elensene kardeşim ilk turdan ver tüm konsantrasyonu lige işte
göztepe ağırlık verir ya kupaya Avrupa için anadolu takımlarının tek çıkış noktası kupa. Konyasi Malatyasi gitti İzmir gibi şehir de görsün artık Avrupabursaspor genç oyuncu ağırlıklı eğer göztepe yedek çıkarsa genç oyuncular kendilerini göstermek isteyeceklerdir
umarım göztepe kazanır acarda kazanır ama göztepe geçen turda 2.lig ekibini zar zor 2-0 yendi 2 golüde 70den sonra attılargöztepe ağırlık verir ya kupaya Avrupa için anadolu takımlarının tek çıkış noktası kupa. Konyasi Malatyasi gitti İzmir gibi şehir de görsün artık Avrupa
Turlar gecildikçe daha ciddiye alınır gibi. Dedigin gibi umarım kazanan tipster olurumarım göztepe kazanır acarda kazanır ama göztepe geçen turda 2.lig ekibini zar zor 2-0 yendi 2 golüde 70den sonra attılar