sınavım var bitsin devamke ..Gecmis olsun @acarbey02400 daha devam mi
ordan üst üste verdiler orda koptu servis kendisindeyken hep verdi sayıyımaç 19-21de çevrilecekti aptallık ettiler
abi şimdi öyle diyorsun da ben zamanında az ekmeğini yemedim iranlıların kazmalığına geldikHayallerimiz suya dustu yine voleybol masa tenisi is degil bunlar
Ben yuzune bakmadigim icin bilmiom.ama burda kim rolde filan alsa patladik neyse bosver sinava odaklan cikaririz acisini :)abi şimdi öyle diyorsun da ben zamanında az ekmeğini yemedim iranlıların kazmalığına geldik
bayrampaşa üst alacaktım ahhh ahh şimdi kızabilirsin işte abiBen yuzune bakmadigim icin bilmiom.ama burda kim rolde filan alsa patladik neyse bosver sinava odaklan cikaririz acisini :)
Yapma ya gule oynaya geliodu ama kizamiom sempatiksinbayrampaşa üst alacaktım ahhh ahh şimdi kızabilirsin işte abi
dur sınavdayım be adam .Ortalik kizsti ver mesaj ver seri
@Emergency su adami ornek al az ders calis sinava gir bu nasil ogrecilik hayatidur sınavdayım be adam .
Biz bittik be abi hayattan zevkim 0@Emergency su adami ornek al az ders calis sinava gir bu nasil ogrecilik hayati
Yapma ne guzel bolum okuon biraz pozitif ol hayata saril duzenini kurarsinBiz bittik be abi hayattan zevkim 0
Ne olduysa şu son 5-6 ayda oldu . Anlatacak cok şey oluyorda burasi yeri degil ?Yapma ne guzel bolum okuon biraz pozitif ol hayata saril duzenini kurarsin