- 6 Haz 2020
- 228
- 512
burdan çekip bilete dedin ya ... hala anlamadım5 tane bilet aldın ya şimdi ondan yazdım neyse devam mı oynayacak mısınz bu gece pub dan
burdan çekip bilete dedin ya ... hala anlamadım5 tane bilet aldın ya şimdi ondan yazdım neyse devam mı oynayacak mısınz bu gece pub dan
oynayacak mısın bu gece ona göre para yatırayım bende oynıym senın maclarına izin verirsen çok şanssızım bugün :(burdan çekip bilete dedin ya ... hala anlamadım
dur dur eğleniyoruz abi . .@arifcan arkadas yeni nerde hangi konu kimin konusu bilmiyo daha karistirio idare et @acarbey02400 konuna sahip cik
mesaj atcan bol bol ama flood olmayacak şekilde mesaj sayın bir miktarı görünce mesaj kutusu açılacak her üye gelene geçene mesaj atmasın diye yapılmış bir uygulama buözelden yazmak için mesaj kriteri lazım mış özelden yazamıyorum napcam
Belirli bir mesaj sayisina ulasman lazim ama dikkat et mesaj yukselticem diye alakasiz konulara yazm uzaklastirma alirsin sabret 1 2 gune ulasirsinözelden yazmak için mesaj kriteri lazım mış özelden yazamıyorum napcam
anladım teşekürler kac mesaj acabamesaj atcan bol bol ama flood olmayacak şekilde mesaj sayın bir miktarı görünce mesaj kutusu açılacak her üye gelene geçene mesaj atmasın diye yapılmış bir uygulama bu
150 veya 250 diye hatırlıyorum @mosquitos42 modum daha iyi bilgilendirme yapacaktıranladım teşekürler kac mesaj acaba
güldürme beni ne oldugunu anlamadımla adam beni etiketlemiş kuponuna oynamak istiyorım diyor@arifcan arkadas yeni nerde hangi konu kimin konusu bilmiyo daha karistirio idare et @acarbey02400 konuna sahip cik
Ver 2 tane suprizde bir daha yanina yaklasmasingüldürme beni ne oldugunu anlamadımla adam beni etiketlemiş kuponuna oynamak istiyorım diyor
Bunlar yeterli mi . . ?????Ver 2 tane suprizde bir daha yanina yaklasmasin
Diom ya anca konu acinca yat alttan alttan gotur sonraBunlar yeterli mi . . ????? Ekli dosyayı görüntüle 88018 Ekli dosyayı görüntüle 88019
ne yapabilirm 1500 bastık beşiktaş koydu bize arada olur ???Diom ya anca konu acinca yat alttan alttan gotur sonra
emin ol tuttugum içn birazda verdim .. alanya ya yakındım ama 2 verdimDiom ya anca konu acinca yat alttan alttan gotur sonra
Orda senin hatan alanya diyip besiktasa donmen neyse yakalrsin elbet :) yine adamin konuyu dagittik kralbey sayesinde ben gidiom :)emin ol tuttugum içn birazda verdim .. alanya ya yakındım ama 2 verdim