- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Aynen kardeşim,, ne yalan söylim , kombine de şansım daha iyi,,Senin arsenal den yatan Bi kombine daha vardı dayı gecen o da iyi veriyordu 37 misli mi neydi
Aynen kardeşim,, ne yalan söylim , kombine de şansım daha iyi,,Senin arsenal den yatan Bi kombine daha vardı dayı gecen o da iyi veriyordu 37 misli mi neydi
Bende kombineciyim canlıya pek girmem ama genel oyuncu grubu hep canlı onu fark ettimAynen kardeşim,, ne yalan söylim , kombine de şansım daha iyi,,
Doğru diyon kardeşim ,, benim transfer card vardı, o cezbediyordu,, Euro çekiyorduk ,, gerçi hala transfer kardım var,,2021 e kadar geçerli :)Tempo dan yapsaydin en az 500 daha fazla kazanirdin :)
canlı da kasa sağlamsa her gün 100 tl kar düşünülerek oynanmalı ,, ayda 3000 tl eder, çok iyi para kardeşim :)Bende kombineciyim canlıya pek girmem ama genel oyuncu grubu hep canlı onu fark ettim
Herkesin souledigi ama kimsenin uygulamadıgı taktik :)V
canlı da kasa sağlamsa her gün 100 tl kar düşünülerek oynanmalı ,, ayda 3000 tl eder, çok iyi para kardeşim :)
Kesinlikle kardeşim,, Ben bile uygulayamıyorım :)Herkesin souledigi ama kimsenin uygulamadıgı taktik :)
Isik görmediysen oneriyim isiga dogru gidelim :)Bende bu geceye ait sanıp heyecan yapmıştım kupon sonuçlandı ya da mix sanırım. Gece kombinesi için maç arıyorum. Işığı gören gelsin:)