Yok bu ondan değil :) benim tahminlerim degil sonucta ve ben maclara bakmadim daha birsey diyemem öylesine salladim 20tlsabır=para kuponu mu :p bol şans
Nasip artik bakalim :)Sadece trabzon macini 2.5 ust yapip gs yi 02 verilse daha iyi olurdu
Bol şanslar diliyorum,, Tempo mu,,Ekli dosyayı görüntüle 17132
Tahminler twitter dan birinden alinma benim tahminlerim degil ama kafama yatti ve 20tl oynadim eğer gelirse bu mesaji begenenler icin bir rolling sözüm olsun.
TempoBol şanslar diliyorum,, Tempo mu,,
felaket bir sabır kupon hadi hayirlisiEkli dosyayı görüntüle 17132
Tahminler twitter dan birinden alinma benim tahminlerim degil ama kafama yatti ve 20tl oynadim eğer gelirse bu mesaji begenenler icin bir rolling sözüm olsun.
Aynen kardeşim,, ey gidi tempo :)
Aynen 17 mac vardi da 14 mac oynanıyormus tempo da, 3 mac cikardim :) bunuda öğrenmiş olduk.Bol şanslar diliyorum,, Tempo mu,,
Aslında güzel kupon,, gelebilir,, umarım gelicek,,Aynen 17 mac vardi da 14 mac oynanıyormus tempo da, 3 mac cikardim :) bunuda öğrenmiş olduk.
Umarım yüzümüzü güldürür :)Aslında güzel kupon,, gelebilir,, umarım gelicek,,
Ben Bets10 da 10 lu kombine yapmıştım 2 sene önce falan , 17 tl ye 3290 tl almıştım,, umarım gelir kardeşim,,Aslında güzel kupon,, gelebilir,, umarım gelicek,,
Tempo dan yapsaydin en az 500 daha fazla kazanirdin :)Ben Bets10 da 10 lu kombine yapmıştım 2 sene önce falan , 17 tl ye 3290 tl almıştım,, umarım gelir kardeşim,,
Senin arsenal den yatan Bi kombine daha vardı dayı gecen o da iyi veriyordu 37 misli mi neydiBen Bets10 da 10 lu kombine yapmıştım 2 sene önce falan , 17 tl ye 3290 tl almıştım,, umarım gelir kardeşim,,
Valla ne desem yalan olur 15 yillik vardır benim hesap hic hatirlamiyorum.Tempo belge istiyor mu kesin @gefonax