@tahsinbaskan lose çekersen 2.baskanlıkdan istifa kağıdınıda getir gelirken
yok abi daha sıfır etmedık
Normal bir hedef koysa takip ederiz beyin yakio 100 tane basketle :)
abi o yuzden koymadım acıkcası bu sefer boyle olsun aklımda bır rakam var da ıste tlefon ıcın absurd olacak dıyeNormal bir hedef koysa takip ederiz beyin yakio 100 tane basketle :)
abi roll yapmıyorum uzun bir süre artık ara verdim biliyorsun sadece bu başlıkta tahmin paylaşıyorum@tahsinbaskan ya sunu hedef 200 yap gönder bize @Brave Heart @Lutonbaşkanı @Zodiak sonra sabaha kadar her maca gir bizi ilgilendirmiyor kardesim
Kayip bonusu ihtimali icin o zaman 300 400 yap baska yerden devam et acele etmesen yarinda belki olurda sende fren hic yok :)abi o yuzden koymadım acıkcası bu sefer boyle olsun aklımda bır rakam var da ıste tlefon ıcın absurd olacak dıye
aynen abi şimdi yapıcamKayip bonusu ihtimali icin o zaman 300 400 yap baska yerden devam et acele etmesen yarinda belki olurda sende fren hic yok :)
arkadaşlar roll açacak durumda değilim tekrar söylüyorum bu bir roll başlığı değil destek olmak isteyen olur sağolsun olmayan canı sağolsun aklımdaki rakam yüksek zaten o rakamlara ulaşınca bir şeyler yapıcaz her türlü
yok be abi ara vermek gerek de su telefon ısını cozmem lazım