- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Durma durma en azından kafan rahat devam edersin bende gireyim yarın :)Sagol hocam daha cok gun var denerler baya ama bizde bos durmayiz
Durma durma en azından kafan rahat devam edersin bende gireyim yarın :)Sagol hocam daha cok gun var denerler baya ama bizde bos durmayiz
Gir kral beni gecme amaDurma durma en azından kafan rahat devam edersin bende gireyim yarın :)
15 dakka geciktin botyapıyorsun bu işi
hocam naptın ya valla üzüldüm senin kupon mu bu :( cok yakınmıs ya.Bu etkinligin en kötü yanı psikoloji bozuyor ya tam inanıyosun bir mac patlıyor.üzüldüm gercekten
benım sekadan yaptımda 1.30 en dusuk orandan yatmakta ne bıleyımhocam naptın ya valla üzüldüm senin kupon mu bu :( cok yakınmıs ya.Bu etkinligin en kötü yanı psikoloji bozuyor ya tam inanıyosun bir mac patlıyor.üzüldüm gercekten
aa bak 1.27 ye dustu dedıgım kuponmus buhocam naptın ya valla üzüldüm senin kupon mu bu :( cok yakınmıs ya.Bu etkinligin en kötü yanı psikoloji bozuyor ya tam inanıyosun bir mac patlıyor.üzüldüm gercekten
16 da ki mac gelseydi bu kuponda kalpten giderdinbenım sekadan yaptımda 1.30 en dusuk orandan yatmakta ne bıleyım
aynen hatırladımaa bak 1.27 ye dustu dedıgım kuponmus bu
sorma kesın kafayı yerdım 2 0 da felan ama belkı bozardım para olurdu en kotu16 da ki mac gelseydi bu kuponda kalpten giderdin
ya cash out unut hocam bu etkinlige katılıyorsan yoksa seytan sürekli dürtersorma kesın kafayı yerdım 2 0 da felan ama belkı bozardım para olurdu en kotu
o yuzden degıl bu maç portekız lıgı cok erken 3 gol oldu yanı kesın bozardım 1.27 varmıs zaten bozmasamda akzanamazdımya cash out unut hocam bu etkinlige katılıyorsan yoksa seytan sürekli dürter
hee simdi anladımo yuzden degıl bu maç portekız lıgı cok erken 3 gol oldu yanı kesın bozardım 1.27 varmıs zaten bozmasamda akzanamazdım