- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Hadi tebrikler baris az kaldi heralde betasusta onun zararida haftaya cikariiz :)
hahahahahKaragümrük golllllllllllllllllllllllll
ilk yarı dedik ama bu golde ilk yarı gibi oldu bol şans and tebrikler
hayırlı olsun baris bey :)
Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)gollll :)
onu biletlerden bişey çıkarsa öyle hallederiz gibi geliyor banaHadi tebrikler baris az kaldi heralde betasusta onun zararida haftaya cikariiz :)
rica ederim şansın daim olsun :)Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)
Yarın 9 da gönderilecekmiş kalkınca atmden çekerim hesapta kalınca aynı senin gibi sıfırlıyorum ben degerçi bende geçen şans geldi 1900 oldum sabahına sıfırladık gaza gelip inşallah sen akıllı olursun çok basmadan mantıklı tercihler yaparsın bu kupon gibi
iyi geceler
Hepimiz Kardesiz :)Yarın 9 da gönderilecekmiş kalkınca atmden çekerim hesapta kalınca aynı senin gibi sıfırlıyorum ben de
Bi gole daha girsem mi yarısını diye düşünmüştüm hırs yapmayayım dedim girmedim gol oldubraberlikten yattik bizde 90 da
Böyle durumlarda oynamamak en mantiklisi bence iş şansa fazladan kaliyor mac önü iyi bence öyle devam etBi gole daha girsem mi yarısını diye düşünmüştüm hırs yapmayayım dedim girmedim gol oldu
benim 3 geccedir 1 k oluyor sabah 6 gibi sifirliyorum 8 tane kupon hepsi basket hepsi iki ihtimalli 8 ide kaybediyor böyle bisey nasil oluyo anlamiyorumgerçi bende geçen şans geldi 1900 oldum sabahına sıfırladık gaza gelip inşallah sen akıllı olursun çok basmadan mantıklı tercihler yaparsın bu kupon gibi
iyi geceler
oluyor işte böyle olmaması için çare bakacaz en iyisi bence kendimize limit koymakbenim 3 geccedir 1 k oluyor sabah 6 gibi sifirliyorum 8 tane kupon hepsi basket hepsi iki ihtimalli 8 ide kaybediyor böyle bisey nasil oluyo anlamiyorum
Ben onu yaptim bi ara kazandigim gibi misal bu son 3 günde ayri ayri 1k çekim yapsaydim +3k kar hatta tüm borclarimi kapatmistim 1 ay kadar önce az bi borçlandım sonra gerisi corap söküğü ayni batakliğa döndük kart limitleri sifir elde var sifir bide 5 bin borçoluyor işte böyle olmaması için çare bakacaz en iyisi bence kendimize limit koymak
:(Ben onu yaptim bi ara kazandigim gibi misal bu son 3 günde ayri ayri 1k çekim yapsaydim +3k kar hatta tüm borclarimi kapatmistim 1 ay kadar önce az bi borçlandım sonra gerisi corap söküğü ayni batakliğa döndük kart limitleri sifir elde var sifir bide 5 bin borç