Gelsin o zaman kardeşim o goller :)bi iki gole hiçbişeyim kalmaz
eyvallah çok sağol en sıkıntılısı anderlecht'te tık yok dahaUmarım gelir ağa çoğu gitmis azı kalmış bol şans
Barish abi jeton ile takas yapa bilir misin eğer var ise veya yatira biliyor isen bütün kesintileri ile birlikte paparadan atım olmaz.miHollanda ligi hepsi won
lyon won
live 1*0 önde
sadece anderlecht e kaldık
heryerde 0'ım kardeşimBarish abi jeton ile takas yapa bilir misin eğer var ise veya yatira biliyor isen bütün kesintileri ile birlikte paparadan atım olmaz.mi
Anladım kardeşimheryerde 0'ım kardeşim
Mechelen kırmızı amkHollanda ligi hepsi won
lyon won
live 1*0 önde
sadece anderlecht e kaldık
mis gibi kuponu ***** amk kalecisiMechelen kırmızı amk
Hep 1.5 girmişsin nerden girdin nerden gördün o kadar maç içinden bunumis gibi kuponu ***** amk kalecisi
cımbızla seçip bulduk amk maçını ya ilk yarı 1*1 bile olabilirdi beceriksiz şerefsizlerHep 1.5 girmişsin nerden girdin nerden gördün o kadar maç içinden bunu
Yok la maçta şut yok zatencımbızla seçip bulduk amk maçını ya ilk yarı 1*1 bile olabilirdi beceriksiz şerefsizler
maçı izliyorum normal futbolcunun bitireceği topları ezdiler hep bir şutu var dağa gönderdi ceza sahası içinden deplasman ev zaten baskılıydıYok la maçta şut yok zaten
Dep pardonKırmızı yedi ev, belki şansa atarlar
8 maç yaz 7'si gelsin son maç böyle olacak iş değilDep pardon
Ben bu anderin geçen hafta maçına 2.5 alt aldım 2.20 orandan maç başı 0 0 bitmişti yine şut yoktu anderin hucum sıkıntılımaçı izliyorum normal futbolcunun bitireceği topları ezdiler hep bir şutu var dağa gönderdi ceza sahası içinden deplasman ev zaten baskılıydı
küme düşsün orospu çocuklarıBen bu anderin geçen hafta maçına 2.5 alt aldım 2.20 orandan maç başı 0 0 bitmişti yine şut yoktu anderin hucum sıkıntılı