@BARON NECMİ oh cok rahattim hayirli olsunWon hahahahhahaha bosa demedik beee yess
@BARON NECMİ oh cok rahattim hayirli olsunWon hahahahhahaha bosa demedik beee yess
Hayirli olsun masallah cok siki takipledik imkandisdi atamamalari :)Sonunda be sonunda sarabia fantazini seveyim senin ya başlatsa Di mariayı stres yaşamıcaz
Yok be metinim gelecegi vardi zaten kuponun@Cesur87 senle ben variz sanirsam abi fena yardirdik gibi :)
Seviliosun abiYok be metinim gelecegi vardi zaten kuponun
Biz aldık wonumuzu isterse savaş çıksın şu saatten sonra :)bu maç böyle biter ben size diyim
Gönlünden kopuyorsa ne mutlu bize. Tesekkur ederim.@metin @Cesur87 @berkayunal papara no atar mısınız çekim gelince şans parası yollamak istiyorum sizlere.
Sagol kardesim sansin daim olsun@metin @Cesur87 @berkayunal papara no atar mısınız çekim gelince şans parası yollamak istiyorum sizlere.
teşekkür ve tebrik ediyorum hocam mesaj kotan dolmus bu arada yollanmıyor mesaj@metin @Cesur87 @berkayunal papara no atar mısınız çekim gelince şans parası yollamak istiyorum sizlere.
Geldi geldi :)teşekkür ve tebrik ediyorum hocam mesaj kotan dolmus bu arada yollanmıyor mesaj
bi hata oldu 3 kere yolladım aynı mesajıGeldi geldi :)
Sagolsun bonkor reis. Bende bu huyum var . Cunku benmle brlkte kuponumu costurani mahcup asla birakmam. arkadasta oyle sanirsam sagolsun varolsunTebrikler necmi işte bu ya herkrs kazansın :)