2 / 1 1/2 dusundum boyle biterse tahminim kesin gelir iykardo iy bir tane daha da gelebilir bence çünkü gol kilidi açıldı artık...
2 / 1 1/2 dusundum boyle biterse tahminim kesin gelir iykardo iy bir tane daha da gelebilir bence çünkü gol kilidi açıldı artık...
bol şans kardo bu maçta gelir ..benim kgvar biraz rahat bindi bu kaldı 1.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 27746
gelebilir bu dep atarsa tabi. Erken gol acar maci diyimde sanabenim kgvar biraz rahat bindi bu kaldı 1.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 27746
ev pen6 kullanacak bence evin atması depin daha çok açılmasına sebep olur ev basıyor sadecegelebilir bu dep atarsa tabi. Erken gol acar maci diyimde sana
Diger mac kg banko oda ayri
2 1 biter 2 2 felan insallah 3.5 gelsunde skor onemli degil 2/1 olabilir bu macev pen6 kullanacak bence evin atması depin daha çok açılmasına sebep olur ev basıyor sadece
kaçırdılar :)))) anneleri bu gece benimle dans edecek2 1 biter 2 2 felan insallah 3.5 gelsunde skor onemli degil 2/1 olabilir bu mac
1 /2 2/1 dedik ve dep atti banko ms1 bu mac kacari yok :) ustculer rahat olsun 75 e kadar 2 1 olursa 3.5 da olmasi imkansiz degil amakaçırdılar :)))) anneleri bu gece benimle dans edecek
2 golesin sakin ol 2/1 dedik bitmistir broalt oynasaydım 5-5 di
o maç değil as ain milila maçı1 /2 2/1 dedik ve dep atti banko ms1 bu mac kacari yok :) ustculer rahat olsun 75 e kadar 2 1 olursa 3.5 da olmasi imkansiz degil ama