Vay arkadaş :)
Sakami yapıyorsunuz anlamiyorumki
Sakami yapıyorsunuz anlamiyorumki
hocam cahile laf anlatmak cidden zormus ben sana laf anlatamayacagımı anladım. pes ediyorum iyi gecelerİşte ülkede ki dil seviyesi bu. Sözlük dili. Kültür diye bir şey var kardeşim. Şu yaşadığımız topraklarda bile çiğdem kelimesi bir çok yer de bir çok farklı anlama geliyorken gelip burada sözlükte karşılığı bu demen tamamen cehalet.
Sktir et şimdi şutu. tiptır'ımız oldu. :ROFLMAO: Ne güldüm ya, @emana22abi ne adamsın çok yaşa valla. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Harbiden bu ikisi bizi trollüyor mu acaba lan @barish 74 şut olduğunu sağır sultan anlardı troll mü yapıyorsunuz la
Sırf senin için maçı arıyorum bu maçı izlemesi de zevkli olur her atak şut miss gibi ********** yunanistan ligi geldi aklıma 90dk 0 şutBeyler cok fazla uzadı ben fikrimi söyledim siz söylediniz oldu bitti eger 2 konuyu da tartısı guzel lik ile kapatamayacaksak bizden Bi ***** olmaz saygılar
@barish ilk tipsterlarsan sitelerin ciğerini kuruttu amkSktir et şimdi şutu. tiptır'ımız oldu. :ROFLMAO: Ne güldüm ya, @emana22abi ne adamsın çok yaşa valla. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Gecen Vietnam ligine oynadım Mac oncesi 2.5 ust 1.38di bende dakka 20 de 2 den aldım 35 de 1.0 oldu oyle bitti macta ev sahibi 5 sut cekti dep 0 ev tehlikeli atak 18 dep 0 :)Sırf senin için maçı arıyorum bu maçı izlemesi de zevkli olur her atak şut miss gibi ********** yunanistan ligi geldi aklıma 90dk 0 şut
En son betcolara ''Abi bi' yüzlük daha atayım be abem n'olur.'' derken yakalandığı söyleniyor ortamlarda.@barish ilk tipsterlarsan sitelerin ciğerini kuruttu amk
Varda noluyor @Dede 6 aydır sigorta yapacak hala yapmadı karın tokluğuna tipster çalıştırıyorParan olmasa tiptırlıgın var koy rutbeyi koy :)
Ahahahha yok la hepsi limitleri arttırmış şimdi gel oyna diyorlar son 1 ayda 15 k ya yakın verinceEn son betcolara ''Abi bi' yüzlük daha atayım be abem n'olur.'' derken yakalandığı söyleniyor ortamlarda.
Yok kanka o dedigin ilk basta olurdu da bizim meslek pic oldu gitti 7 tsne Tipstır var amk eskiden Bi sen bi ben vardık tassak yerlerde geziyordu :)Varda noluyor @Dede 6 aydır sigorta yapacak hala yapmadı karın tokluğuna tipster çalıştırıyor
Delik açıldı tabii sıraya girdiler. Az çakal değiller.Ahahahha yok la hepsi limitleri arttırmış şimdi gel oyna diyorlar son 1 ayda 15 k ya yakın verince
Son taşak bende diye biliyorum amma.Yok kanka o dedigin ilk basta olurdu da bizim meslek pic oldu gitti 7 tsne Tipstır var amk eskiden Bi sen bi ben vardık tassak yerlerde geziyordu :)
Tadını cııkart :) 2 haftada 40 k ceken adam var hala forumda hani bu hafta sende bisi göremedik bekliyoruz anca ruzgar odul den beri :)Son taşak bende diye biliyorum amma.
Maçı izle ortasahalar yokKalkmıyor beyler üstümde bir kara toprak var kalkmıyor